ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ

    Η Νίκη Αξού επικράτησε με σκορ 2-1 επί της Δόξας Μελισσίου στο γειτονικό ντέρμπι της Πέλλας. Μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Τσάρου, ενώ για την ομάδα του Πέτρου Λιτοβολή είναι μια ήττα χωρίς μεγάλες επιπτώσεις αφού δεν απομακρύνετε από την κορυφή.
    Στο παιχνίδι οι δυο ομάδες δεν ήταν και στην καλύτερη μέρα τους, έχοντας όμως από ένα ημίχρονο στην κατοχή τους, με την ομάδα της Αξού να έχει ελαφρά υπεροχή αλλά και την ουσία στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε και τα δύο τέρματα με τον Ρομάντση στο 21’ σε τετ α τετ του σκόρερ με τον Παρμαξή που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον νεαρό τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ 1-0. Και στο 45’ λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του κάνοντας το σκορ σε 2-0 και ποιο εύκολο το έργο των συμπαιχτών του στο δεύτερο μέρος.
    Ένα δεύτερο μέρος όπου η ομάδα της Δόξας μπήκε ποιο δυνατά είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο μεγαλήτερο διάστημα πίεσε την άμυνα της Αξού και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 83’ με κοντινό σουτ του Ζαραλίγκα ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα λίγο πριν, στο 80’. Μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και κάτι περισσότερο εάν ο Μουρατίδης στο 90’ ήταν ποιο προσεκτικός όταν κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ από πολύ κοντά με τον Μασεντζή εξουδετερωμένο.
    Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα με τους Φωτιά Β. Μιχαηλίδη Γ. και Σλατιντζή Μ.

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ : (Καλαϊτζής Χ.): Μασεντζής, Ουρούτσι Ρ. Αβτζόγλου Ν. (65’ Ανδρίτσος), Βασιλειάδης, Χατζηανεστίδης, Αβτζόγλου Α. (78’ Πατζαρτζής), Κοσκινόπουλος, Καρράς, Σταυρίδης, Ουρούτσι Α. (46’ Τσαβδάρης), Ρομάντσης.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ : (Λιτοβολής Π.) : Παρμαξής, Χατζηδάκης, Furerag, Φωστηρόπουλος, Γκιουζελάκης, Μουρατίδης, Χλωρίδης, Σαββίδης, Καρυπίδης (58’ Κόζαρης), Σέλκου (80’ Ζαραλίγκας), Χαραλαμπίδης (69’ Βιανάς).

Π. Σαρακινίδης