ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ    -    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ    0  -  1

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου και κατάφερε να πετύχει  το μοναδικό γκολ του αγώνα με ωραίο πλασέ του Μπουρνάζη μέσα από την περιοχή στο 40’.
 Στην επανάληψη η ομάδα του ΑΡΗ Αμπελιών παρά το γεγονός ότι από το 51’ έπαιζε με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ραμπούση, και με εννέα παίχτες στις καθυστερήσεις όπου αποβλήθηκε και ο Παπαδόπουλος Ι. και αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα, προσπάθησε για την ισοφάριση, κάτι όμως που τελικά δεν κατάφερε μένοντας στο μηδέν. Με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων να φεύγει από της Αμπελιές με τους τρείς βαθμούς της νίκης.
 Μια σημαντική νίκη για την ομάδα των Γαλατάδων σε μία δύσκολη έδρα που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
  
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Η διαιτησία των Θεολόγου Π, Δεμερτζής Χ, και Κατεριάδης Ι. άφησε με πολλά παράπονα τους γηπεδούχους και κυρίως για την αποβολή του Ραμπούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51’ αφού όπως ισχυρίζονται οι γηπεδούχοι άλλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε το φάουλ.
 
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ : Καρκαμάνης, Παπαδόπουλος Ι. Πέσιος Α. (78’ Μίνδος), Θάνος Π. Τσαρτσαράκης, Πέσιος Δ. Ραμπούσης, Σαββίδης, Nikolov, Παπαδόπουλος Γ. (87’ Δούμος) Καλαϊτζής (65’ Θάνος Θ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ : Μίγγας, Ιωαννίδης, Τουρατζίδης, Ρασκάκης, Σταυρίδης, Μάλαμας Κ. Μπουρνάζης, Σαρτινάς (89’ Τρεμπολίτης), Μάλαμας Δ. (76’ Καρπάτσης), Νόσης, Καραδήμος (90’+  Μανδάλης Α.).

Π. Σαρακινίδης