Με ένα σουτ κεραυνό του Σαββίδη στο 22΄ του παιχνιδιού, η ομάδα της Δόξας Μελισσίου κέρδισε τον Μακεδονικό Γιαννιτσών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στον δεύτερο όμιλο της Α κατηγορίας.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν καλό θέαμα στους φίλους των δύο ομάδων που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Το γκολ το Σαββίδη στο 22΄ ήταν αρκετό όπως φάνηκε για να δώσει το τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα στην ομάδα του Πέτρο Λιτοβολή που βλέπει την συνέχεια από την κορυφή φτάνοντας στο 3χ3=9.

Ο γηπεδούχος Μακεδονικός με νεαρούς στο σύνολο ποδοσφαιριστές έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αν στην τελική προσπάθεια ήταν εύστοχοι θα μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, καθώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η ομάδα της Δόξας, έδειξε να βασίζετε στην εμπειρία της και από ότι όλα δείχνουν τα πράγματα, θα πρωταγωνιστήσει για την επιστροφή της στην Α1 κατηγορία.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Καρυπίδη, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Συρώκας και Παλαιοπάνης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Δεληχατζής, Κούκης, Καραμαριάς, Ζιάρας, Κέρτος, Παπαδόπουλος Ι., Καλοίδης, Στεφανούδης, Σελεμίδης, Τερζής , Κατεριάδης.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ: Βασιλειάδης, Νοράτζε, Fureras, Χλωρίδης, Γκουζελάκης, Κόζαρης, Βιανάς, Σαββίδης, Καρυπίδης, Χαραλαμπίδης, Ζαραλίκας.

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης