ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0

Δυσκολεύτηκε η πρωτοπόρος πλέον ομάδα του Μελισσίου να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού επικρατώντας με 1-0 και να πάρει μία νίκη, πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το θέαμα από την αναμέτρηση του "ντέρμπι" δεν ήταν και ότι καλύτερο για τους λιγοστούς φίλους των δύο ομάδων, που προσπάθησαν όμως κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς η θερμοκρασία ήταν υψηλή την ώρα του παιχνιδιού. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με το Μελίσσι να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος και τον Εθνικό στο δεύτερο.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι,  μπήκε στο 72΄, με σκόρερ τον Χλωρίδη, που εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση του Παρλακίδη από μακρινό φάουλ του Χατζηδάκη, πλασάροντας σωστά στην γωνία της εστίας του Εθνικού, παίρνοντας έτσι την νίκη με 1-0.
Μετά το γκολ της Δόξας, οι παίκτες του Εθνικού προσπάθησαν για την ισοφάριση, πιέζοντας την εστία του Βασιλειάδη, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν την εστία του Μελισσίου καθώς ο Βασιλειάδης ήταν παρόν σε κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων και έτσι το 1-0 παρέμεινε έως την λήξη του παιχνιδιού.

Η διαιτησία τουκ.Σιδηρόπουλου και των βοηθών του Μανωλάκη και Τρυψιάνη ήταν αρκετά καλή.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ: Βασιλειάδης, Νιοράτζε(72΄Βασιλειάδης Κ.), Φουρέρα, Φωστηρόπουλος, Γκιουζελάκης(36΄  Χλωρίδης), Μουρατίδης Δ., Χαραλαμπίδης, Σαββίδης, Κοζάρης, Χατζηδάκης, Μουρατίδης Α..

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Παρλακίδης, Τσελεπίδης, Μιχαηλίδης, Φάβας, Σεϊτανίδης, Σωτηριάδης(77΄ Μητσάκης), Κοϊμτσίδης(63΄ Γκουρουλή), Σιδηρόπουλος, Μωυσίδης(46΄ Ανδρονικίδης), Ελευθεριάδης, Τσάτσης.

Matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης