Μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου του νομού Πέλλας , έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 57 του χρονια. Ο  λόγος για τον Κώστα Αλμαλή, ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο του νομού που στην δεκαετία του 80 και 90 γέμιζε με γκολ τις αντίπαλες εστίες. ο Αλμαλής ήταν δεινός σκόρερ και από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα του νομού μας.
Ο Κώστας Αλμαλής έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή  βυθίζοντας στο πένθος τον Προφήτη Ηλία  αλλά και ολόκληρο το φίλαθλο κοινό της Πέλλας
Ηταν ο εμβληματικός φορ του Αρη Προφήτη Ηλία τα ένδοξα χρόνια της δεκαετίας του 80 όταν η ομάδα κατακτούσε τίτλους και την άνοδο στην Δ ΄Εθνική το 1985 ,  έπαιξε επίσης  στον Εδεσσαίκό τον Αετό Σκύδρας Αλμωπό , για να επιστρέψει στον Αρη στο τέλος της καριέρας του 

οι matiespellas.gr εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για τον πρόωρο χαμό του.

Ο Αλμωπός και ο Πρ. Ηλίας όπου αγνίστηκε με τεράστια επιτυχία εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον χαμό του.


" Η διοίκηση, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Αλμωπού Αριδαίας • Λουτρά Αριδαίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλιού ποδοσφαιριστή μας Κώστα Αλμαλή για τον αδόκητο και αιφνίδιο χαμό του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, κουράγιο στους οικείους του."

Η ανάρτηση του Αρη Προφητη Ηλία για τον αιφνίδιο θάνατό του

"Η οικογένεια του Άρη Προφήτη Ηλία, σήμερα θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου, του Αλμαλή Κωνσταντίνου που συνέδεσε το όνομά του (Τίμης) με τις πιο όμορφες στιγμές του τοπικού ποδοσφαίρου και με την αέρινη παρουσία του στα γήπεδα έκανε το άθλημα ακόμα πιο όμορφο στα μάτια των φιλάθλων.
Σύσσωμη η διοίκηση του Άρη Προφήτη Ηλία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 
Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ “ΑΡΗΣ”"