Την συνεργασία της με τον προπονητή ΤΑΣΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 κατόπιν συζητήσεων με τον γνωστό προπονητή, χθες το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας.
Ο Τάσος Μπάρμπας γνώστης του ΚρυαΒρυσιώτικου ποδοσφαίρου, αφού ήταν ένας από τους δημιουργούς το 2002 (μαζί με τον Σεραίδη Πέτρο) της πρώτης οργανωμένης ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στην πόλη μας, ενώ στην συνέχεια για πολλά χρόνια διατέλεσε προπονητής στις Ακαδημίες της Αναγέννησης Γιαννιτσών αλλά και στην ανδρική της ομάδα.
Η διοίκηση του Απόλλωνα θέλοντας να δώσει βαρύτητα αλλά και νέα πνοή στα τμήματα υποδομών, συνδέοντα τα όμως και με την ανδρική ομάδα (η οποία θ΄ αποτελείτε στην πλειοψηφία της και από παιδιά της Ακαδημίας), επέλεξε τον Τάσο Μπάρμπα ως άριστο γνώστη του χώρου αυτού.
Από κει και πέρα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 1ου αγώνα ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ αλλά και η ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ανδρικής ομάδας.