ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ
ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
    Η διοίκηση των Μαυραετών συμφώνησε, με τον έμπειρο και ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Γιώργο Παπαδόπουλο, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την επόμενη σεζόν θα φορά τα χρώματα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ του Μελισσίου, εμπλουτίζοντας το ρόστερ των Δευτεραθλητών και καθιστώντας ιδιαίτερα ισχυρή την ιστορική ομάδα της ΔΟΞΑΣ.
Ο Κ. ΧΑΡΜΑΝΑΣ  ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟY
    Η Διοίκηση του κ. Φάβα, ανακοίνωσε  την απόκτηση  του πολύπειρου και ιδιαίτερα ταλαντούχου επιθετικού Κώστα Χαρμάνα, που επί σειρά ετών αγωνίστηκε με επιτυχία σε ομάδες Γ΄εθνικής κατηγορίας (Εδεσσαϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών) και στη Δόξα Μελισσίου, ενώ την περυσινή χρονιά ως προπονητής και ποδοσφαιριστής,  ανέβασε τη ΝΙΚΗ Αξού στην Α1, πετυχαίνοντας να τερματίσει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα της Α΄ Πέλλας.
  Η επιστροφή του Κώστα Χαρμάνα ισχυροποιεί ιδιαίτερα τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ επιθετικά και τους καθιστά ένα από τα λογικά φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής της Α1.
  Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον Κ. Χαρμάνα στην οικογένεια της ΔΟΞΑΣ ή μάλλον στην οικογένειά του, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, σε συνομιλητές, και του εύχεται ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ και καλό πρωτάθλημα.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
   Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου ανακοινώνει ότι, οι αριθμοί της Λαχειοφόρου Αγοράς, της 10ης ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ, είναι οι παρακάτω:
Ο αριθμός 3136 κερδίζει μία Τηλεόραση 32’’,
Ο αριθμός 2270 κερδίζει μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50 Ευρώ, από το Κατάστημα Μακρίδης Γεώργιος Ηλεκτρικά Είδη,
Ο αριθμός 3920 κερδίζει μία Χτιστή Ψησταριά,
Ο αριθμός 3735 κερδίζει Πιεστικό με ηλεκτρονικό ελεγκτή πίεσης, αξίας 150 Ευρώ,
Ο αριθμός 3213, κερδίζει ένα Φούρνο Μικροκυμάτων inox.
     Οι κάτοχοι των τυχερών λαχείων, που δεν παρέλαβαν τα δώρα μπορούν να τα παραλάβουν, από το Διοικητικό Συμβούλιο (Φάβα Κ. ).
     Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ όλους τους εκλεκτούς φίλους της, που τιμήσαν με την παρουσία τους την ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ.