Την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 18.00, έδωσε ο Κόουτς των Μαυραετών και Δευταραθλητών της περασμένης περιόδου, Σάκης Ντιμτσούδης, το πρώτο ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του, στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου, για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018/2019.
 
               Ο Προπονητής των Μαυραετών Σάκης Ντιμτσούδης
     Στην πρόσκληση του κόουτς θα δώσουν το παρόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ιστορικής Ομάδας του Μελισσίου, παλιοί και νέοι.
     
  Κ. Καπουσούζης  Ν.  Δεληχατζής    Μ. Κηλίκης        Κ. Χαρμάνας
    Η απόκτηση των τριών πολύπειρων και με πολλές παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες  και ιδιαίτερα ταλαντούχων επιθετικών καθιστούν πανίσχυρη την ομάδα του Μελισσίου κι ένα από τα φαβορί για τη διεκδίκηση της προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Γ΄ εθνική. Επίσης, η απόκτηση του ιδιαίτερα ταλαντούχου και με παραστάσεις και παιχνίδια από τις εθνικές κατηγορίες, πορτιέρο Νίκου Δεληχατζή, θωρακίζει τα μετόπισθεν της καλύτερης άμυνας της περσινής περιόδου.
  Σε αυτές τις μεταγραφικές επιτυχίες αναμένεται να προστεθούν 1-2 ακόμη μεταγραφές  που θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τους Μαυραετούς του Μελισσίου, καθώς και 1-2 νεαροί ταλαντούχοι κάτω των 17 ετών.
    Στο πρώτο ραντεβού των δευτεραθλητών αναμέμεται να δώσουν το παρόν οι:
Δελήχατζής, Μαντζούκης, Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Γιοβάνογλου, Λουκίδης Α, Λουκίδης Μ, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Μιχαηλίδης, Σερέτης, Φουρέιρα, Νιοράτζε, Βερβελές, Σιδηρόπουλος, Τζάτζης, Τσάλμας, Τσάλμας Χ, Λιτοβολής Δ, Λιτοβολής Χ, Μπλέντι, Καπουσούζης, Κηλίκης, Χαρμάνας, Σέλγκου, Τσάλμας Α.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζει τη διοργάνωση της 10ης ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ, της μεγαλύτερης πολιτιστικής εκδήλωσης της Πέλλας, με 3.000 προσκεκλημένους.