Το Διοικητικό Συμβούλιο, των μαυραετών του Μελισσίου, μετά τις σημαντικότατες μεταγραφές, με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, ενίσχυσε τη μεσοεπιθετική γραμμή με την απόκτηση του αρχηγού και σημαίας του Εθνικού, αλλά και της Αναγέννησης Γιαννιτσών Μιχάλη Κηλίκη, του Κώστα Καπουσούζη κορυφαίου φορ, από τη Δόξα Μαυροβουνίου, των ιδιαίτερα ταλαντούχων, νεαρών μεσοεπιθετικών Ανδρέα και Μάριου Λουκίδη, του εξαιρετικού πορτιέρου με πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες Νίκου Δεληχατζή και το νεαρό και πολλά υποσχόμενο τερατοφύλακα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, Γεωργιάδη Αρχιμήδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους νεοαποκτηθεντες και τους εύχεται υγεία και δύναμη και καλή επιτυχία στην οικογένεια των Μαυραετών.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις των μαυραετών με δυο βόμβες και θα καταστήσουν τη δόξα ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής των μαυραετών κάλεσε τους ποδοσφαιριστές την 11η Αυγούστου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου για την έναρξη της προετοιμασίας.

Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ξεκίνησε και η προτοιμασία, οργάνωση και προβολή της 10ης ποντιακής βραδιάς, της κορυφαίας ομολογουμένως, πολιτιστικής εκδήλωσης της Πέλλας, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Δήμου Πέλλας.