ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΚΑΙ

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

   Με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και άκρα μυστικότητα η διοίκηση του Κώστα Φάβα, άριστου γνώστη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε επί 25 έτη, έβαλε κι έκλεισε τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους, που ήταν η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, μετά την αποχώρηση του δεινού σκόρερ Π. Μαμή.

  Έτσι πριν καλά καλά ανοίξει η αυλαία των μεταγραφών, αποκτήθηκαν από τους Μαυαραετούς οι Κώστας Καπουσούζης και Μιχάλης Κηλίκης, εξαιρετικοί επιθετικοί και δεινοί σκόρερς, με πολλές παραστάσεις από ομάδες Γ΄ εθνικής (Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπός Αριδαίας, Εθνικός Γιαννιτσών και Δόξα Μαυροβουνίου), παίκτες που θα δώσουν μεγάλη ισχύ στην επίθεση των Δευτεραθλητών Πέλλας.

  Μετά την παραχώρηση του ιδιαίτερα διακρίθεντος πορτιέρο Αβραάμ Καραογλανίδη στη Θύελλα Σαρακηνών, η διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα Νίκου Δεληχατζή, με πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες (Κ20 Ηρακλή, Κ17 Λεβαδειακού και Απόλλων Κρύας Βρύσης Γ΄Εθνική).

  Επίσης, στην προσπάθεια τους οι Μαυραετοί του Μελισσίου, ν΄ ανανεώσουν το έμψυχο υλικό τους, προχώρησαν στην απόκτηση των νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών:

Ø Λουκίδη Ανδρέα  Μ. Αλέξανδρος Δροσερού

Ø Λουκίδη Μάριο  Μ. Αλέξανδρος Δροσερού

Ø Βερβελέ Σωτήρη Αναγέννηση Γιαννιτσών και

Ø Γεωργιάδη Αρχιμήδη Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Ακόμη αναμένεται η επιστροφή του αμυντικού μέσου Ζέκο, από τη Νίκη Αξού, όπου έκανε μια εκπληκτική περίοδο.

  Και τέλος, αναμένονται 1-2 μεταγραφικές βόμβες που θα καταστήσουν πανίσχυρη την ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου. Για τις νέες μεταγραφές θα σας ενημερώσουμε στις επόμενες μέρες.