Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο της   ΔΟΞΑΣ  ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το διαιτητή κ. Χ. Δεμετζή, για τη σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι play off μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, για την ανόδο στη Γ΄Εθνική.

  Και συγκεκριμένα στα μέσα του α΄ημιχρόνου, και ενώ το σκορ ήταν 0-1, και υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Δ. Λιτοβολή, από δυο αμυντικούς της γηπεδούχου, στο ύψος του πέναλτυ, δε δόθηκε καταφανέστατο πέναλτυ, πέναλτυ το οποίο θα έδινε κι ο πρόεδροος του Μαυροβουνίου. Με διπλωματική και «άκρως» σφαγιαστική απόφαση, απότρεψε το 0-2 και κράτησε στο παιχνίδι την κάκιστη έως ανύπαρκτη μέχρι τότε γηπεδούχο ομάδα. Σύμφωνα και με παρόντες αξιολογημένους διαιτητές,το παραπάνω πέναλτυ ήταν καραμπινάτο.

  Επίσης στο 42΄ο επιθετικός της Δόξας Μελισσίου Σιδηρόπουλος, δέχεται σκληρότατο μαρκάρισμα και χτύπημα στο θώρακα πολύ επικίνδυνο κι ο διαιτητής, αντί να διακόψει το παιχνίδι, το αφήνει να συνεχιστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν και στην εξέλιξη της φάσης, παρακάμπτοντας, το φαιρπλαίυ οι γηπεδούχοι, πετυχαίνουν την ισοφάριση, ενώ ο τραυματίας αθλητής των φιλοξενούμενων, Σιδηρόπουλος, παρέμεινε στο έδαφος επί 10΄.

   Λυπούμαστε για τον κ. Χ. Δεμερτζή που με τη σφαγιαστική διαιτησία, δε σεβάστηκε την προσπάθεια και τον κόπο μιας ιστορικής ομάδας, που δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ΝΤΡΟΠΗ κ. Δεμερτζή! ΝΤΡΟΠΗ κ. Καρακελίδη!  ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ και την ΑΝΟΔΟ σε μια ιστορική Ομάδα.

                     ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μ.Α.Σ   ΔΟΞΑ  ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ