Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε στα πέναλτι το Μελίσσι, νικώντας με 4-3 το Μάνδαλο ,0-0 κανονικός αγώνας, 1-1 η παράταση και πήρε στα  ψυχοφθόρα πέναλτι  το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό των πλευ οφ πηγαίνοντας στο Μαυροβούνι , όπου θα  αντιμετωπίσει την Δόξα Μαυροβουνίου , για μια θέση στην Γ´ εθνική.
Το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου και σίγουρα οι 400 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μελισσίου δεν νομίζω ότι θα το θυμούνται για το θέαμα που είδαν., Παρότι όμως δεν είχε ικανοποιητικό θέαμα να παρουσιάσει, ήτανένας μαραθώνιος  αγώνας που κράτησε μέχρι και τα πέναλτι την αγωνιά σε όσους το είδαν.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 0-0 με το Μάνδαλο να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες με 2 αποβολές των Σαββίδη και Ακριτίδη στο 76´ και 80´ αντίστοιχα.
Αυτο το γεγονός δεν εκμεταλλεύτηκε το Μελίσσι και το ματς πήγε στην παράταση.
Εκει στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Τουλγαρίδης θα δεχτεί 2η κίτρινη και θα αφήσει με 10 το Μελίσσι.
Το Μάνδαλο ήταν καλύτερο απο το Μελίσσι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και της παράτασης όμως στα πέναλτι έχασε.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του κανονικού  αγώνα χάθηκε στο 35´ σε τετ α τετ του Ιωαννιδη ο Καραογλανίδης θα αποκρπυσει σωτήρια.
Το Μάνδαλο είχε και ένα δοκάρι με σουτ του Αναστασιάδη.
Στην παράταση στο 10´ ο Λιτοβολής έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους ενω για το Μάνδαλο που πίεσε ασφυχτικά το Μελίσσι  ισοφάρισε ο Μπουρνάζης στο 25´ της παράτασης. με σουτ.
Τα πέναλτι:
Τζούρτζος (Μάνδαλο) 0-1
 Σιδηρόπουλος (Μελίσσι) δοκάρι 0-1
Τόπκας (Μάνδαλο) 0-2
Σερέτης (Μελίσσι) 1-2
Αναστασιάδης (Μάνδαλο) δοκάρι 1-2
Μιχαηλίδης (Μελίσσι) 2-2
Μπουρνάζης (Μάνδαλο) 2-3
Τσάτσης (Μελίσσι) 3-3
Ιωαννίδης (Μάνδαλο) 3-3 απέκρουσε ο Καραογλανίδης
Λιτοβολής (Μελίσσι) 4-3

Διαιτητής ήταν ο Γιουματσιδης που κυριολεκτικά κιτρίνισε  όλο το γήπεδο με μεγάλη ευκολία έδειχε κάρτα αρκετά σφυρίγματα και . είχε και 3 αποβολές δικαιολογημένες οι 2 απο τις 3. Οι βοηθοί Δέλλιος και Αδραμάνης ήταν άριστοι..
Οι Συνθέσεις
Μελίσσι (Ντιμτσούδη)Καραογλα΄νιδης, Χατζηδάκης (58´ Ραμπούσης), Φουρειρα(66´ Σελγκου), Βερβερές, Φωστηρόπουλος(106´ Δουλκερίδης),μ Σερέτης, Τζατζης, Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Νιορατζε (58´Λιτοβολής), Τουλγαρίδης.


Μάνδαλο (Αντωνάς)Ακριτίδης, Σαββίδης, Τσελεπής, Μαυρομάτης(105´  Γιαννουσίδης), Τζουρτζος, Τοπκας, Ιωαννίδης, Τσιλογιάννης, 80´Σαββίδης),, Culchai(67´ Παπαδόπουλος), Μπουρνάζης, Αναστασιάδης, 

Γ. Χατζηχρηστος