Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Μελίσσι ,οπού η τοπική Δόξα και η Δόξα Μανδάλου έμειναν στο 1-1 , ένα σκορ που συνέφερε στο Μαυροβούνι που μετά τη νίκη του στην Καλή τερμάτισε πρώτο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παίρνοντας και  το περιβόητο πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ ανόδου.
Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο,  μια που η έντονη βροχή που προηγήθηκε απέτρεψε και τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών.
Τα 2 γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο τέταρτο στο 5´ ο Σιδηρόπουλος πέτυχε το 1-0 για να απαντήσει στο 10´ ο Τσελεπής διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 1-1.
Στο 2ο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες μια που και οι 2 ομάδες ήθελαν τη νίκη. Πολύ μεγάλη στιγμή για το Μελίσσι στο 56´ με το τετ α τετ του Νιοράντζε που απόκρουσε σωτήρια ο Ακριτίδης.
Και στο 72 σε σουτ του Ιωαννιδη που απέκρουσε σωτήρια ο Καραογλανίδης.
Στο 88´ κεφαλιά  απο κοντά του Μπουρνάζη  πέρασε μόλις άουτ και ένα λεπτοό αργότερα διπλή φάση για το Μελίσσι με Ρομάντζο και Τουλγαρίδη που είπε και πάλι όχι στο γκολ οι αμυντικοι και ο Ακριτίδης για το Μάνδαλο.
Διαιτητης ήταν ο Σιδηρόπουλος.

Δόξα Μελισσίου (Ντιμτσούδης):Καραογλναίδης, Χατζηδάκης, Ραμπούσης, Βερβελές, Φωστηρόπουλος (77´ Δουλκερίδης), Σερέτης, Τζατζης, Λιτοβολής (50´ Ρομάντζος), Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης Νιοράντζε (81´ Τουλγαρίδης)
Δόξα Μανδάλου (Αντωνάς): κριτίδης, Σαββίδης, Τσελεπής, ΜΑυρομάτης, Τζουρτζος, Τοπκας, Ιωαννίδης, Τσινογιάννης(87´ Παντελίδης), Τσουλχαι(60´ Κουτρούμπαλος), Μπουρνάζης Αναστασιάδης.

Θα ακολουθήσουν βίντεο με δηλώσεις των 2 προπονητών
Γιώργος Χατζηχρήστος