Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Δόξα Μαυροβουνίου κατάφερε να κερδίσει  με το φτωχό 1-0 , την  πρωτοπόρο, συνονόματη του , ομάδα του Μελισσίου και να μειώσει,  σε 1 βαθμό την διαφορά του απο την κορυφή.  Πηγαίνοντας ουσιαστικά με το σκορ αυτό στα μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με την τοπική ομάδανα είναι σαφώς καλύτερη και να φτάνει δίκαια στη νίκη, ουσιαστικά αυτή ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερες φορές την εστία του κορυφαίου των φιλοξενουμένων Καραογλανίδη.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν γρήγορα το σκορ στο 9΄με τον Καπουσούζη απο κοντά και τελικά αυτό να ήταν και το τελικό σκορ.
Οι Φιλοξενούμενοι έφτασα κοντά στο 1-1 στο 21´ μετά απο κεφαλιά  του Μιχαηλίδη όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καμπαλή.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια τεράστια ευκαιρία πέρα απο τις 2 προαναφερόμενες φάσεις.
Στην επανάληψη το Μελίσσι έδωσε και άλλο χώρο προσπαθώντας σε κάποια αντεπίθεση να κλέψει το σκορ , κάτι που τελικά δεν έγινε.
οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο 2ο 45λεπτο.
Στο 48´ σου του Γκότση αποκρούει εντυπωσιακά ο Καραογλανίδης σε κόρνερ.
Στο  55´ φάουλ του Γιαουρτζή η μπάλα χτυπά στο δοκάρι του καραογλανίδη μετά την απόκρουση του.
Στο 66´ νέο κοντινό σουτ του Γκότση η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 68´ λίγο έληψε απο το τίποτα να γίνει φάση για το Μελίσσι, όταν ο Καμπαλής που είχε κόντρα τον ήλιο,  θα χάσει την μπάλα σε μακρινό σουτ και με 2η προσπάθεια μπρος στα πόδια του Τουλγαρίδη που πίεσε θα μπλοκάρει.
Στο 80 νέο σουτ του Μπρεγου έφυγε άουτ.
Ενώ στο 90´ ήρθε η σειρά του Νατση να σουτάρει απο καλή θέση όμως και πάλι ο Καραογλανίδης θα αποκρούσει.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περιπου 250 άτομα.
Η διαιτησία των  Γιουματζίδης, Μίλτσης, Τετραγώνης  ήταν αρκετά καλή.
Οι συνθέσεις των 2 ομάδων
Δόξα Μαυροβουνίου (Σ Προδρομίδης): Καμπαλής, Σιδέρης, Σερα, Ζαχαριάδης, ΜΠΡΕΓΟΥ, Γιαουτσης, ΓΚΟΤΣΗ (74´ Φλαρουντσος), Ρετζιας, Αποστολούδας (66´ Νάτσης), ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ 85´ Πίττας), Φανιάδης.
Δόξα Μελισσίου (Σ. Ντιμτσούδης): ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗΣ, Χατζηδάκης, Φουρειρα (46´ Νορατζε), ΒΕΡΒΕΛΕΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟς, Σερέτης, Τσατσης, Τουλγαρίδης, Λιτοβολής 71´ Ρομάντζος), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Μιχαηλίδης

Γ. Χατζηχρήστος