¨Ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται να  γίνει αύριο Τετάρτη στις  3:30 μ.μ στο Μαυροβούνι Σκύδρας. Η τοπική Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γιαννιτσών σε ένα ντέρμπι τίτλου. Οι 2 ομάδες που είναι οι μόνες στην κατηγορία που δεν το έκρυψαν ότι αυτοσκοπός τους είναι η άνοδος στην Γ´ εθνική θα βρεθούν αντιμέτωπες με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει αβαντάζ στο κυνήγι ανόδου.
Η τοπική Δόξα θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή και θα την απομακρύνει αρκετά από τον βασικό διώκτη της τον Εθνικό Γιαννιτσών.
Ο εθνικός "καίγεται" για τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να βάλει απο κάτω τον βασικό αντίπαλό του την Δόξα και θα κρατηθεί σε 2 πόντους μακριά απο την 1η θέση.
Οι 2 πιο ακριβοπληρωμένες ομάδες που θεωρούνται  και τα φαβορί , θέλουν να δείξουν σε όλους πιο είναι το αφεντικό στην κατηγορία, μια που και η νίκη στο συγκεκριμένο ματς δεν εξασφαλίζει και την άνοδο γιατί υπάρχουν και τα αουτσαιντερ Μελίσι και Μάνδαλο που χωρίς  έντονες τυμπανοκρουσίες καλά κρατούν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Για την προϊστορία φέτος οι 2 ομάδες βρέθηκαν  3 φορές αντιμέτωπες (πρωτάθλημα και κύπελλο)με 2 νίκες να μετρά το Μαυροβουνι και 1 ο Εθνικός.
Πιο συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα το Μαυροβουνι κέρδισε τον Εθνικό με 1-2 στα Γιαννιτσά 
ενω στο κύπελλο το Μαυροβούνι απέκλεισε τον Εθνικό απο τον τελικό
Νικώντας με 2-0 στο γήπεδο του και χάνοντας με 1-0 στα Γιαννιτσά
Ευχή μας να κερδίσει αύριο το ποδόσφαιρο και να χαρούμε το θέαμα, που θα προσφέρουν 2, πολύ καλές ομάδες του νομού μας .
Στην φώτο οι 2 νεαροί πρόεδροι των ομάδων όπως βρέθηκαν στο χορό της Ενωσης Πέλλας πριν λίγες μέρες και τους αποθανάτισε ο φακός μας.
Γ. Χατζηχρήστος