Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΗΣ 1-1.
  Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α1 Πέλλας στο γήπεδο της Καλής, διεξήχθη ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με στοιχεία ντέρμπι, τη δύναμη, το αγωνιστικό πάθος για τη νίκη, αλλά, καθαρό και με ιδιαίτερο σεβασμό στον αντίπαλο.
  Χαρακτηριστικό στοιχείο, αυτού του αγώνα ήταν οι πολλές ελλέιψεις των Μαυραετών, λόγω τραυματισμών. Απουσίαζαν οι Βερβελές (τραυματίας). Τζάτζης, Πέπε, Φάβας, και αγωνιζόταν τραυματίας ο πρώτος σκόρερ Μαμής, γεγονός που τελικά επηρέασε την απόδοση των φιλοξενούμενων και τους ανάγκασε να αφήσουν τους βαθμούς της ισοπαλίας στην Καλή.
  Στο παιχνίσδι μπήκε δυνατά η τοπική ομάδα, έχοντας την κατοχή, αλλά στην πρώτη και συνδιασμένη επιθετική της ενέργεια η φιλοξενούμενη ομάδα, μετά από εκπληκτική σέντρα, του κορυφαίου της συνάντησης Μιχαηλίδη Π., ο Νοράτζε με ωραίο φαλτσαριστό σουρ, μέσα από την περιοχή στο 12΄ έγραψε το 0-1. Για να ισιφαρίσει στο 25΄με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Πληκαδίτης για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια  του α΄ ημιχρόνου παίχθηκε ωραίο κι ανοιχτό ποδόσφαιρο, εξαιρετικά άγριας ομορφιάς, με συνεχείς επιθέσεις, με χαρακτηριστικό ένα δυνατό σουτ του Μαμή από 30 μέτρα στο δοκάρι των γηπεδούχων.
 Το β΄ημίχρονο, άρχισε με μια ακόμη άτυχη στιγμή για τη Δόξα, που έχασε με τραυματισμό το Μαμή, στο 50΄. Στο 55΄η τοπική ομάδα κέρδισε πέναλτυ που απέκρουσε  ο Βασιλειάδης. Και στο 70΄ δόθηκε μοναδική ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κλειδώσουν το ματς, αλλά, το πέναλτυ που κέρδισαν, σούταρε άουτ, ο Φάβας.  Στο 75΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίιρινη κάρτα ο Τουλγαρίδης και έκτοτε οι Μαυραετοι αγωνίστηκααν με 10 παίκτες κι έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες με το Ρομάντση να κερδίσουν τον αγώνα, που τελικά έληξε με 1-1.
  Κορυφαίοι της συνάντησης Πληκαδίτης, Σίσκος για τους γηπεδούχους και Μιχαηλίδης, Σερέτης και Βασιλειάδης για τους φιλοξενούμενους.
  Με παράπονα για τη διαιτησία του κ. Παναγιωτίδη οι φιλοξενούμενοι.
  Η σύνθεση ργς ΔΟΞΑΣ: ( Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης, Χατζηδάκης (Τσάλμας), Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Ίτσκος (Φάβας), Μαμής(Ρομάντζης),Μιχαηλίδης, Σερέτης,Νοράτζε, Λιτοβολής (Τουλγαρίδης)