ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-4
   Για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Πέλλας,  οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ πέτυχαν το 2Χ2 και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
  Παρά τις σημαντικότατες ελλείψεις (Σιδηρόπουλος, Τζάτζης, Φάβας, Σερέτης, Τσάλμας και Ρομάντζης), αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα και έχοντας ηγέτη τον εκπληκτικό Βερβελέ, και σε εκπληκτική μέρα τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Π. Μαμή, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, αλλά και σε πολύ καλή μέρα το σύνολο των ποδοσφαιριστών, που έχοντας κατοχή και στα δύο ημίχρονα και παίζοντας απλά το pasing game και αναπτυσσόμενοι από τα πλάγια, περιόρισαν το αντίπαλο σε παθητικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών, για να πετύχουν ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ.
  Η Ομάδα του Σ. Ντιμτσούδη, πολύ γρήγορα ανοιξε το σκορ, μόλις στο 3΄ με τον Π.Μαμή  1-0, ο οποίος στο 10΄ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων 2-0 και στο 20΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ το 3-0.
   Η Ομάδα των Εσωβάλτων παρά τις συγκηνιτικές προσπάθειες των παικτών της, δεν κατέστη δυνατό να αντιδράσει στην ανωτερότητα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ.
  Το τελικό σκορ, 0-4, διεμόρφωσε στο 80΄ μετά από πολύ γρήγορο συνδιασμό και εξαιρετική πάσσα του πολύ καλού Π. Μιχαηλίδη , ο Θ. Ίτσκος.
  Από τη ΔΟΞΑ Μελισσίου, διεκρίθησν ιδιαίτερα,οι: Βερβελες Η, Μαμής Π, Χατζηδάκης Α, Φωστηρόπουλος Π, Δουλγερίδης Κ, Μιχαηλίδης Π, Λιτοβολής Χ, Νορσάτζε Α και Ίτσκος Θ, χωρίς να υστερήσει κανείς.
  Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη και των βοηθών πολύ καλή.
  Η σύνθεση της νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης (Μαντζούκης), Χατζηδάκης, Φιγκουέρα (Μπλέντι, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Λιτοβολής, Νορσάτζε (Τουλγαρίδης), Μαμής, Βερβελές, Μιχαηλίδης, Ίτσκος (Τσάλμας)