Η  ΔΟΞΑ  ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ  ΙΣΧΥΡΗ,  ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ
ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ  ΤΗ  ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-18.

  Με την έναρξη των αγώνων του Κυπέλου της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, της Ε.Π.Σ.  Πέλλας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ,  έδειξαν ένα μέρος της ποιότητας, του ταλέντου, του ισχυρού, πλούσιου και έμπειρου έμψυχου υλικού της, στην πρεμιέρα του συντρίβοντας με 8-0 τον ιστορικό Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου και 1-9 εκτός έδρας το Μ. Αλέξανδρο Δροσερού, επιβεβαιώνοντας, ότι φέτος θα είναι ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του Πρωταθλήματος της Α1 και του Κυπέλου της Πέλλας.

   Η ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου έχοντας στην τεχνική ηγεσία για τρίτη συνεχή χρονιά τον έμπειρο, εργατικό και άριστο γνώστη της Α1 κατηγοριας, ΣΑΚΗ ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗ, έχει βάλει ρεαλιστικούς στόχους στη φετινή σεζόν:

1. Τη δημιουργία μιας ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, η οποία θα παίζει ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, θα συνδιάζει το ταλέντο, την εμπειρία και το στοιχείο της σταδιακής ανανέωσης και θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα της Α1 και το Κύπελο της Πέλλας,

2. Τον εμπλουτισμό του έμψυχου υλικού της Ομάδας, με νέους ταλαντάχους παίκτες από τα Tμήματα Υποδομής των Μαυραετών, αλλά και των Ακαδημιών της επαρχίας Γιαννιτσών, και την προώθηση τους σε Ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών της Α΄, Β΄ και Γ΄Εθνικής, όπως έγινε το καλοκαίρι με τις μεταγραφές του 18χρονου πορτιέρο Τάσου Δομουκτσίδη στην ΠΑΕ Κέρκυρα και του, επίσης, Μελισσιώτη πορτιέρο, Γιώργου Βασιλειάδη, στη ΔΟΞΑ Δράμας,

3. Τη λειτουργία των Τμημάτων  της Ακαδημίας του Συλλόγου με παιδιά ηλικίας από  6-14 ετών, η έναρξη των οποίων ξεκίνησε την 18/09/2017.,

4. Και τελικά, με τη συνολική παρουσία της, η ιστορική ΔΟΞΑ να κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ τους φίλους και Οπαδούς της.
   Φέτος, πολύ νωρίς και με συνεργασία της Διοίκησης και του προπονητή, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ προχώρησαν στη ενίσχυση του ρόστερ τους, με ιδιαίτερα ταλαντούχους, νέους κι έμπειρους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονταν σε ομάδες Γ΄εθνικής ή στη Α1 και Α κατηγορία της Πέλλας η σε Ακαδημίες της περιοχής.

   Αποκτήθηκαν οι: Βασιλειάδης Περικλής (τερματοφύλακας), από ΑΕΚ Καρυώτισσας, Νορσάντζε Άφτο, από ΝΙΚΗ Αξού, Τουλγαρίδης Άγγελος, από ΑΕΚ Καρυώτισσας, Μιχαηλίδης Παναγιώτης από Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Σιδηρόπουλος Πέτρος (Πεπε) από ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών, Τσάλμας Χάρης από ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών, Δουλγερίδης Κοσμάς από ΔΟΞΑ Π. Μυλοτόπου, Ίτσκος Θεόδωρος από ΠΑΟΚ Δαμιανού και Μπουρλουτσι Μπλέντι από Ακαδημία ΔΟΞΑΣ και ακόμη 3-4 νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-16 ετών από Τμήματα Υποδομής.

  Επίσης, από τη ΔΟΞΑ, μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες, οι: Σ. Κέρτος και Πασσαλής Δ, στη ΝΙΚΗ Καλής και ο Κώστας Χαρμάνας ανάλαβε ως τεχνικός στη ΝΙΚΗ Αξού. Η Διοικηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, τους εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα τους Ομάδα.

  ΄Ετσι το ρόστερ της Ομάδας των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, πλουσιότερο και πληρέστερο από κάθε άλλη χρονιά, χάρη στην άριστη συνεργασία του Τεχνικού της ομάδας Σ. Ντιμτσούδη και των Κ. Φάβα και Π. Φωστηρόπουλου, έχει 25 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, που με σκληρή καθημερινή δουλειά, από την 21η Αυγούστου χτίζουν τη νέα ΔΟΞΑ του 2017-2018, η αποία στα αποκαλυπτήρια της, την Κυριακή 10-09-2017, εντυπωσίασε με το απλό, ποιοτικό και παραγωγικό παιχνίδι της.

  Το ρόστερ της ΔΟΞΑΣ συνθέτουν ποδοσφαιριτές παλιοί, νέοι, ταλαντούχοι κι έμπειροι:
Τερματοφύλακες:Βασιλειάδης Π, Μαντζούκης Δ,. 
Αμυντικοί: Σερέτης Ι, Χατζηδάκης Α, Φωστήρόπουλος Π, Φουρέιρα Α, Σέγκου Λ, Μιχαηλίδης Π, Δουλγερίδης, Βερβελές Η,
Μέσοι: Βιάνας Κ, Τσάλμας Χ, Τσάλμας Α, Τσάλμας Α, Τζάτζης Μ, Φάβας Κ, Λητοβολής Χ, Ουρούτσι Λ, Μπουρλούτσι Μ, Σιδηρόπουλος Π,
Επιθετικοί: Ρομαντζής Α, Μαμής Π,  Ίτσκος Θ, Τουλγαρίδης Α, Νορσάντζε Α, Περπέτσης Ι, Μελετιάδης Γ.