Με Φώτη Μητσάκη στον πάγκο ξεκινάει ο Απόλλωνας 
στις 21 Αυγούστου και στόχους μόνο πρωταγωνιστικούς !
Στις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις προχωράει ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Με χαμηλό προφίλ, μεθοδικότητα και στοχευμένες κινήσεις , όπως άλλωστε είναι η τακτική των Απολλωνιστών τα τελευταία χρόνια, οργανώνεται ο ΄΄ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ΄΄ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς όπου φυσικά φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. 
Διοικητικά μπορεί ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Γιάννης Θεοδωρίδης να αποχώρησε από επικεφαλής, εντούτοις παραμένει στο Δ.Σ. από άλλη θέση, ενώ γίνονται κάποιες διαδικαστικές συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα τον αντικατάσταση και θα ηγηθεί φέτος της νέας προσπάθειας και ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μέσα από το προηγούμενο Δ.Σ. Ένα Δ.Σ. που θα πλαισιωθεί και από νέα πρόσωπα κάποια μάλιστα εκ των οποίων θα είναι και παλιοί ποδοσφαιριστές. Το αργότερο πάντως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θ΄ ανακινηθεί όλη η νέα σύνθεση του Δ.Σ. 
Στον τεχνικό τομέα συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ μαζί με τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ (ο τελευταίος βρίσκετε στο τεχνικό τημ διαρκώς τα τελευταία χρόνια) με την προετοιμασία να ορίζεται η έναρξή της στις 21 Αυγούστου, μετά την πρόθεση της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ να ξεκινήσει και φέτος το πρωτάθλημα στις 7/8 Οκτωβρίου. Ήδη έχουν προγραμματιστεί να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης των χώρων των αποδυτηρίων, ενώ θ΄ ανανεωθεί και ο Ιματισμός της ομάδας 
Στον αγωνιστικό τομέα χαρακτηριστικό των πρωταγωνιστικών στόχων της ομάδας , είναι h παραμονή της συντριπτικής πλειοψηφίας του περσινού κορμού της ομάδας. 
Ξεκινώντας από τις ΄΄ σημαίες ΄΄ του Απόλλωνα : Σκαπέδρα, Τσιρακίδη, Παπαδόπουλο Γ. το βαρύ πυροβολικό, επιθετικό Καραγιάννη, και φυσικά τους πολύ ελπιδοφόρους της νέας γενιάς, Μιχαηλίδη Πέτρο, Μωυσίδη, Γαβριηλίδη, Σερβετά, Γκόγκοu, Τσιόπτση. Σε συζήτηση για την παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται και ο Βούλγαρης. 
Στον μεταγραφικό τομέας ο Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ανακοινώσει την απόκτηση του 33 χρονου έμπειρου αμυντικού Λάζαρου Ορφανίδης, από τον Κεραυνό Επισκοπή Ημαθίας, τον 17χρονο επιθετικό ,μέλος της μικτής Πέλλας Παρασκευά Δημόπουλο από τον Άρη Λιπαρού, τον 32χρονο μέσο Σταύρο Παυλίδη από την Φορτούνα 66 Ντόρτμουντ Γερμανίας, την επιστροφή του τερματοφύλακα Καρακούτση Παναγιώτη, ενώ βρίσκετε σε συζητήσεις και πολύ κοντά στην απόκτηση ορισμένων ακόμη έμπειρων αλά και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.
Στον τομέα των αποχωρήσεων έχουν ήδη αποδεσμευτεί οι Κουτρούμπαλος, Θεοδωρίδης, Μιχαηλίδης Παν., Κίτσας, Βασιλείου, ο Αντωνιάδης σταματάει το ποδόσφαιρο (θ΄ ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα) ενώ ο Βαμβακίδης πιθανότατα θα δοθεί σε ομάδα της Κομοτηνής, καθ΄ όλη την διάρκεια των σπουδών του στην εκεί σχολή της Γυμναστικής Ακαδημίας. 
Τέλος ανακοινώνεται στους φίλους του Απόλλωνα ότι ξεκινάει η κυκλοφορία των Καρτών Διαρκείας τα οποία για μία ακόμη χρονιά κοστίζουν 50 ευρώ έκαστος και η προμήθειά τους θα βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο όσο ποτέ άλλωστε.
Με τα μάτια στραμμένα στην κορυφή προχωράει ο Απόλλωνας !!!
Προσηλωμένος στους φετινούς πρωταγωνιστικούς στόχους του, με σοβαρότητα και στοχευμένες μεταγραφικές επιλογές, η διοίκηση του Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμη νέων ελπιδοφόρων αλλά και με αρκετές εμπειρίες στην κατηγορία, ποδοσφαιριστές . 
Ενέταξε λοιπόν στο έμψυχο δυναμικό της τον 18 χρονο κεντρικό αμυντικό Ζαφειρίου Δημήτρη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς και τον 21 χρονο ακραίο επιθετικό Τσάλμα Βαγγέλη ελεύθερο από τον Άρη Αμπελιών, με προϋπηρεσία στην Δόξα Μελισίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό,Αλμωπός, Γ.Σ Ηλιούπολης.
Επίσης μέχρι την Δευτέρα θα αναμένεται ν΄ ανακοινωθούν τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ο ένας εκ των οποίων με μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, ενώ θα προχωρήσει στην περεταίρω ενίσχυσή της η ομάδα καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.
Εντωμεταξύ την Δευτέρα και ώρα 6:30 στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, έδωσε ραντεβού με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Προπονητής του Απόλλωνα Φώτης Μητσάκης μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Καλαιτζή για την έναρξη της προετοιμασίας.
Η Επιστροφή του πρωταθλητή Μπρέγου στον Απόλλωνα !
Αύριο Δευτέρα 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο η πρώτη του Απόλλωνα !
Με μία ηχηρή επιστροφή, μετά από απουσία ενός έτους, ο Απόλλωνας συνεχίζει την μεταγραφική του δραστηριότητα . ΄΄ Γύρισα για να ξαναζήσω τις στιγμές της χρονιάς ανόδου στην Γ΄ Εθνική ΄΄ δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33 χρονος μέσος Γιώργος Μπρέγου. Ο Μπρέγου μετά από μία πετυχημένη χρονιά στην Γ΄ Εθνική με τα χρώματα της Νάουσας και του Αλμωπού Αριδαίας ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Απόλλωνα ώστε να βοηθήσει εκ νέου στην φετινή προσπάθεια των υψηλών στόχων της ομάδας ! Ιδιαίτερες συστάσεις φυσικά δεν χρειάζονται για την ποδοσφαιρική αξία του Μπρέγου αφού είναι ευρέως γνωστή ! Με την ευκαιρία αυτή όμως ο Γιώργος θέλησε να στείλει τις θερμότερες ευχές του για μία νέα πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία, τόσο στον πρώην προπονητή του Γιώργο Τυριακίδη όσο και στον πρώην Πρόεδρο του Αλμωπού κ. Γάτσο Κώστα για την άριστη συνεργασία, τους αλλά και την γνωριμία του με δύο αξιόλογους και σεβαστούς ανθρώπους ! 
Εντωμεταξύ όλα είναι έτοιμα για την πρώτη της ομάδας μας αύριο Δευτέρα στις 6:30 μ.μ. με την παρουσία όλων τον ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και φυσικά της διοίκησης της ομάδας ! Καλεσμένοι βέβαια είναι και όσοι φίλοι του Απόλλωνα θέλουν να βρεθούν στην πρώτη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με την είσοδο να είναι φυσικά ελεύθερη !