ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
  
 Πρεμιέρα 21 Αυγούστου στη ΔΟΞΑ Μελισσίου, με αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017. 
Στο δημοτικό Στάδιο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ» Μελισσίου, θα γίνει η πρώτη συνάντηση και προπόνηση των Μαυραετών, που φέτος, με τις πολύ καλές, αλλά και μεταγραφές ουσίας, είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι και θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας. 

   Ο προπονητής θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει από μια πλειάδα 25 ποδοσφαιριστών τους ικανότερους και υγιέστερους  για την εντεκάδα.
  Το πλούσιο ρόστερ, της ιστορικής ΔΟΞΑΣ, το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα, αλλά και η σκληρή δουλειά αποτελούν εγγύηση για τη φετινή καλή πορεία, των Μαυραετών.
  Το έμψυχο υλικό απαρτίζεται από έμπειρους, και νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως:

Τερματοφύλακες: Δομουκτσίδης Α, Βασιλαιάδης Π, Μαντζούκης Δ.

Αμυντικοί:  Χατζηδάκης Α, Ραμπούσης Ι, Φιγκερέιρα Α, Λέο Λ, Φωστηρόπουλος Π, Βερβελές Η, Μιχαηλίδης Π.

Μέσοι: Λιτοβολής Χ, Λέντι Γ, Τζάτζης Μ, Τουλγαρίδης Α, Φάβας Κ, Σιδηρόπουλος Π (Πέπε), Μπλέντι Ν,  Τσάλμας Α, Βιάνας  Κ.
Επιθετικοί: Μαμής Π, Ρομάντσης Α, Νορζάντζε Α, Ελευθεριάδης Μ, Ίτσκος Θ,  Περπέτσης Ι. 

Αναμένονται 1-2 προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών από ομάδες της Α1 Πέλλας. Η προετοιμασία θα περιλαμβάνει καθημερινές βραδινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, αλλά και 4 φιλικά με τοις παρακάτω Ομάδες:
ΝΙΚΗ Αξού
Μ. Αλέξανδρο Πέλλας
ΔΟΞΑ Μανδάλου κι
Εθνικό Γιαννιτσών
     Στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το Κύπελο Ε.π.ς Πέλλας, όπου οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, θα τεθούν επικεφαλής ένός ομίλου με πιθανούς αντιπάλους ΑΕΚ Καρυώτισσας, ΑΡΗ Παλαιφύτου κι Ολυμπιακό Γαλατάδων.