Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου, με ιδιαίτερο ζήλο, άκρα μυστικότητα και υψηλότερες προσδοκίες, ξεκίνησε την υλοποίηση του προγραμματισμού
της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, με την ανανέωση της συνεργασίας με το Σάκη Ντιμτσούδη.
Από της πρώτες μέρες του Ιουνίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε στην ανανέωση με τους: Χατζηδάκη Α, Φωστηρόπουλο Π, Φάβα Κ, Λέντι, Τζάτζη Μ, Μαμή Π. Βερβελέ Η, Λιτοβολή Χ, Ραμπούση Ι, Ρομάντζη Α, Φουρέιρα Α, Λέο, Δομουκτσίδη Α, Μαντζούκη Δ, Βιάννα Κ. Τσάλμα Α, Περπέτση Ι. Σιδέρη Γ.
Αφησε ελεύθερο το Χαρμανά Κώστα, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και θαυμάσιο χαρακτήρα, με τεράστια προσφορά, στην ομάδα, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στη ΝΙΚΗ Αξού. Το Δ.Σ της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για τη μεγάλη προσφορά του και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης αποδέσμευσε τους Κέρτο Σ. Πασσαλή Δ.
Μετά από πρόταση του Προπονητή προχώρησε στην απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:
1. Σιδηρόπουλο Μπάμπη (Πέπε) ταλαντούχο, έμπειρο και ταχύτατο επιθετικό από τον Εθνικό Γιαννιτσών, που αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική.
2.Δουλγερίδη Κοσμά, έμπειρο, αμυντικό μέσο από τη Δόξα Π. Μυλοτόπου.
3.Το νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο αμυντικό μέσο Μιχαηλίδη Παναγιώτη από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
4.Τον εξαιρετικό αμυντικό μέσο, Τουλγαρίδη Ηλία, που αγωνιζόταν στο Παϊκο Γουμένισσας και ΑΕΚ Καρυώτισσας.
5.Τον έμπειρο αμυντικό μέσο Νοράτζε Α, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τη Νίκη Αξού.
6.Την ένταξη στην Ομάδα των Μαυραετών του 18χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Μπλέντι.
Είναι πολύ κοντά στην απόκτηση, 2-3 ιδιαίτερα ταλαντούχων κι έμπειρων επιθετικών μέσων κι ενός φορ με πέρασμα από πολλές ομάδες Α1 Πέλλας και Γ΄εθνικής. Τέλος υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρο και για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να επιτευχθεί ο στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι η δημιουργία μιας ανανεωμένης, ισχυρής και ανταγωνιστικής Ομάδας, η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.Και φυσικά όλο το έμψυχο υλικό να είναι στη διάθεση του τεχνικού κ. Ντιμτσούδη, την 1η Αυγούστου 2017, με την έναρξη της προετοιμασίας.
Η ανανεωμένη ομάδα των Μαυραετών, φιλοδοξεί φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με στόχο την είσοδο στα play off.