Τέλος ο Θεοδωρίδης απο την διοίκηση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης
Παρελθόν από την διοίκηση του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης , εδω και λίγες μέρες είναι ο πρόεδρος της ομάδας κ Θεοδωρίδης  αναλυτικά η επιστολή του 

Μετά από 4 χρόνια ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Όπως ανακοίνωσα και στην πρόσφατη γενική συνέλευση, αποχωρώ από την ενεργή διοικητική παρουσία στην ομάδα μας δηλώνοντας ταυτόχρονα την συνέχιση της στήριξης μου στο βαθμό των οικονομικών μου δυνατοτήτων.
Σε αυτά τα 4 χρόνια από τη θέση του προέδρου έζησα και ζήσαμε όλοι όσοι ήμασταν κοντά στην ομάδα ιστορικές στιγμές με κορυφαία την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Αυτές τις όμορφες στιγμές κρατώ και θα έχω να θυμάμαι από την ενασχόληση μου με τα διοικητικά.
Ο Απόλλων αποτελούσε και αποτελεί πάντα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και έγινε πολλές φορές ο λόγος να γίνει γνωστή η πόλη της Κρύας Βρύσης στο πανελλήνιο. Η ομάδα χρειάζεται διαχρονικά τη στήριξη ΟΛΩΝ των Κρυαβρυσιωτών, ανάλογα με τις δυνατότητες τους, γιατί η ομάδα αυτή ανήκει σε ΟΛΗ την Κρύα Βρύση και όχι σε μεμονωμένους ανθρώπους. Καλώ λοιπόν όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας να στηρίξουν τις προσπάθειες της νέας διοίκησης που πρέπει να προκύψει ώστε να ξαναχτίσουμε τη μεγάλη ομάδα του πρόσφατου αλλά και του μακρύτερου παρελθόντος.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους 10-15 ανθρώπους που ήταν όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου κοντά σε εμένα και την ομάδα, βοηθώντας και προσφέροντας ο καθένας από το πόστο του αυτό που μπορούσε.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ