Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η γενική συνέλευση και εκλογές του Ολυμπιακού Γαλατάδων, το απόγευμα της Τετάρτης , όπου αναδείχθηκε ένα πολύ ισχυρό διοικητικό σχήμα που θα τρέξει τον ιστορικό σύλλογο της Πέλλας.
Οι εκλογές έγιναν παρουσία δικαστικού, νόμιμα και πρόεδρος μετά και τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε ο 
Μηλώσης Φίλιππος (φώτο).
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη προσέλευση στις εκλογές ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία , σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νέος αθλητικός Νόμος, για την εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου στον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Αμέσως μετά  συγκροτήθηκε σε σώμα με την κάτωθι κατανομή αξιωμάτων:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΗΛΩΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΜΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΛΕΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΤΡΕΜΠΟΛΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Υπεύθυνος Ιατρικού τιμ: ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Με την κατανομή αρχίζει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός με την εύρεση Προπονητή και παικτών. Επίσης προχωρά και ο διοικητικός σχεδιασμός που αφορά το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, τον ιματισμό, κοκ.
Να σημειωθεί ότι οι εκλογές έγιναν στην σκια της τραγικής είδησης του θανάτου του Νίκου Μάλαμα, βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας και πάτερα του σημερινού αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Μάλαμα που έφυγε πρόωρα. Σύσσωμο το νέο διοικητικό συμβούλιο παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία για να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ Τανάσκο Χρήστο και την διορισθείσα δικηγόρο κα Μαρία Ζαραλή για την καθόλα άψογη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών 

Για τον 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ