ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
   Με όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και στη διάθεση του Προπονητή Σάκη Ντιμτσούδη,  ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους οι Μαυραετοί, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, 30/09/2018, με την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, με ώρα έναρξης 16.30.
  Στο στρατόπεδο των Δευτεραθλητών επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία, για την επίτευξη των στόχων τους, πιστεύοντας ότι φέτος θα κόψουν πρώτοι το νήμα.
  Με την επιστροφή του έμπειρου και ιδιαίτερα πολυτάλαντου Γιάννη Σερέτη, αλλά και του αεικίνητου Παναγιώτη Μιχαηλίδη, ο Κόουτς των Μαυραετών έχει ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει την εντεκάδα από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Δεληχατζή Ν, Βασιλειάδη Π, Γεωργιάδη Α, Χατζηδάκη Α, Φωστηρόπουλο Π, Σερέτη Ι, Γιουβάνογλου Θ, Φουρεράι Α, Ραμπούση Ι, Δουλγερίδη Κ, Βερβελέ Η, Τζάτζη Μ, Σιδηρόπουλο Π (Πέπε), Παπαδόπουλο Γ, Τσάλμα Α, Λιτοβολή Χ, Χαρμάνα Κ, Κηλίκη Μ, Καπουσούζη Κ, Λιτοβολή Δ, Τουλγαρίδη Α, Μιχαηλίδη Π.
  Το Διοικητικό Συμβούλιο ΚΑΛΕΙ όλους οπαδούς και τους φίλους της ΔΟΞΑΣ να ενισχύσουν την Κυριακή την προσπάθεια της ιστορικής μας Ομάδος στη νέα προσπάθεια για την κορυφή της Α1  Πέλλας. 
  Επίσης, εύχεται σε όλες τις Ομάδες, ποδοσφαιριστες, προπονητές, παράγοντες,  διαιτητές και Φιλάθλους, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ και χωρίς ΒΙΑ και στο τέλος ας κερδίσει το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.