Σε πολύ καλό κλίμα οι πρώτες προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών .Συνεχείς οι διακρίσεις παικτών τα τελευταία χρόνια

 

 

 

   Με πολύ όρεξη και έντονους ρυθμούς ξεκίνησε τις προπονήσεις η ακαδημία της Αναγέννησης Γιαννιτσών που πλαισιώνεται και από αρκετούς ταλαντούχους καινούριους παίκτες που ήρθαν στην οικογένεια της Αναγέννησης αυτές τις ημέρες.

  Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα κίνητρα των παιδιών που έρχονται στην ομάδα είναι σημαντικά καθώς κάθε χρόνο ο σύλλογος πρωτοστατεί στο πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ όπου τερματίζει στην πρώτη τριάδα των καλύτερων ακαδημιών του νομού μας.

   Σπουδαία σημασία έχει το γεγονός ότι σε πάρα πολλές ομάδες ανδρών του νομού μας υπάρχουν νέα παιδιά που χτίστηκαν και ανδρώθηκαν στην ακαδημία της Αναγέννησης και συνεχίζουν να διακρίνονται  στο ποδόσφαιρο σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

    Πρόσφατα παραδείγματα  αποτελούν οι ταλαντούχοι Γαλούπης Γιάννης στην Κ 20 Ολυμπιακού Πειραιώς και στην Εθνική νέων όπως εξίσου και ο Χαραβιτίδης Ανδρέας στην Γ’ εθνική Εδεσσαικό και στην Εθνική Νέων.