Γιώργος Χατζηχρήστος: Ο ΑΣ Γιαννιτσά, η ΕΠΣ Πέλλας, η Γ’ Κατηγορία, οι Έλληνες και ξένοι διαιτητές σ´ ένα ποδοσφαιρικό…τσουβάλι με θέματα που συζητήσαμε με τον υπεύθυνο τύπου του ΑΣ Γιαννιτσά
 

 
Το ιστορικό της δημιουργίας, την ταυτότητα της καθώς και τις προοπτικές που υπάρχουν ανέλυσε στο pellanews.gr ο υπεύθυνος τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣ Γιαννιτσά, Γιώργος Χατζηχρήστος.
Ο συνάδελφος, μέσα από τα έμπειρα μάτια ενός ρεπόρτερ που βρίσκεται 28 χρόνια, πια, στον χώρο, αναφέρθηκε στα στοιχεία της ομάδος, το γίγνεσθαι της αλλά και την στήριξη που πρέπει να της δώσει ο κόσμος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών.
«Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και όλοι θα δουν τα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Ο φετινός στόχος που ήταν η παραμονή στην Γ’ Εθνική επετεύχθη και μάλιστα νωρίς, κάτι που τιμά μία ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν, μία ομάδα νεοφώτιστη που μπήκε στα βαθιά με το καλημέρα», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣ Γιαννιτσά.
Ο Γ. Χατζηχρήστος μίλησε για την ΕΠΣ Πέλλας, τον Πρόεδρο της και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Αστέριο Αντωνίου, για τον Εδεσσαϊκό και τον Αλμωπό με τις δικές τους προοπτικές στα σαλόνια του εθνικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής(με τον Εδεσσαϊκό να κοιτά ψηλότερα), για το ποδόσφαιρο γενικά, το VAR, τους ξένους και Έλληνες διαιτητές.
Χαλαρώστε και…παίξτε μπάλα με τον Γιώργο Χατζηχρήστο, σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό και αποκαλυπτικό τριαντάλεπτο!
Από pellanews Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος