Καλημέρα σε όλους

Δεν έχει ουσία έτσι το πρωτάθλημα της Α’1. Με το καλημέρα 2 ομάδες έχουν υποβιβαστεί και άλλη μια φλερτάρει με αυτόν.

Ξεκούραστο Σαββατοκύριακο για το Μαυροβούνι που πήρε τρίποντο χωρίς αγώνα , λόγου απόσυρσης του Π, Μυλότοπου.

Ά ρε Σίμο τι να σου πω δηλαδή ρε φιλαράκι αντί να πάς στο γειτονικό  ντέρμπι προτίμησε το Σάββατο να δεις Εθνικό που δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αφήνοντας το Καλή-  Πέλλα που ήταν δίπλα σου

Σιμάκο παλληκάρι μου ξέρεις ότι σε πάω πολύ Και στο ντέρμπι με το Μάνδαλο Θα είναι εκεί και το γούρι σου ξέρεις εσύ ποιός.

Τεό πρόεδρο Η καλή συνάδελφος Χαρούλα είναι σίγουρη ότι θα παίζει η ομάδα σου Στην Γ’ εθνική κάτι μάλλον  θα ξέρει αυτή, που σας ακολουθεί  κατά πόδας. 

 

Στο Εθνικό ψάχνουν το εφαλτήριο  για τον αγωνιστικό ξεπέταγμα της ομάδας , η αρχή έγινε  στα Εσώβαλτα , ενώ ακόλουθη ο Άψαλος, αυτά τα 2 ματς είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για βαθμολογική και αγωνιστική ανάταση.

Το πιο φανταστικό ξεκίνημα έχει κάνει φέτος το Μελίσσι που βάζει γυαλιά σε πολλούς άλλους. Άρε Θεοδόση βρήκες το κουμπί τον Τυρανόσυρων  και την χημεία με τα νεαρά παιδία της ομάδας . Η πρωτιά κόουτς θέλει προσοχή γιατί και ζαλίζει και κάνει κρύο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Μελίσσι και την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην κορυφή,  μια που θα πάρει τρίποντο ξεκούραστο αφού  που δεν αγωνίζεται ο Π. Μυλότοπος προσεχής αντίπαλος της ομάδας.

Στην Πέλλα τα πράγματα είναι απλά  και δρομολογημένα , νεαρά παιδία με όρεξη και φιλοδοξίες και χαμηλό μπάτζετ μια συνταγή 100% επιτυχημένη  από την  διοίκησης που διαχειρίζεται έξυπνα ο τεχνικός Κ. Μαυροβουνιώτης.

 

Καλό παιχνίδι το Σάββατο στην Πέλλα . Ο μέγας Αλέξανδρος θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναγέννηση 2 νεαρές ομάδες με όρεξη για μπάλα.

Για το Εδεσσαϊκό τι να πω και τι να γράψω, λυπάμαι γιατί μετά από τόσα χρόνια ανέβηκε στην Γ’ εθνική , άλλα δυστυχώς τα μαύρα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους στην πόλη των Καταρρακτών.

Σίγουρα είμαι ο τελευταίος που μπορεί να δώσει μυαλό  στον Πρόεδρο Πέτρο Πασαλή, άλλα πρόεδρε όλη η μαγκιά ήταν το καλοκαίρι μια που ξέρατε πόσο δύσκολη είναι η φετινή χρονιά στην Γ’ εθνική.

 

Όσο  για τον Αλμωπό,  μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα, μια που η πορεία του είναι τελείως  διαφορετική και πολύ καλύτερη από την περσινή.

Τσίαρτα μεγάλο διπλό στην Κρύα Βρύση , η ομάδα έχει δυνατότητες άλλα εσύ χαλαρά,  μην τρελαίνεσαι με μια νίκη , να σε βλέπουμε και στις ήττες μην εξαφανίζεσαι.

Πλώρη για Α΄’ 1 για την Νίκη Αξού που έχει το απόλυτο , Η ομάδα του Κώστα Χαρμάνα πετάει φέτος και σίγουρα προβάλει πρώτο φαβορί δικαίως για την άνοδο.

Ντεπούτο για τον Κώστα σε πάγκους άλλα μέχρι στιγμής κρίνεται απόλυτα πετυχημένο και εντυπωσιακό.

 

Γιάννη Μίγγας