Σήμερα Τετάρτη και κάθε Τετάρτη, μέσα από τις www.matiespellas.gr θα σας παρουσιάζουμε, την γνωστή στήλη Τρίτο ημίχρονο , που τόσο αγαπήσατε μέσα από τις τοπικές εφημερίδες του νομού  μας.

Εκεί στον Εθνικό ,από πολύ νωρίς χτύπησε η καμπάνα, αλλιώς τα υπολόγιζαν και αλλιώς του έκατσαν, τα 3 πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

-Προβληματισμός στον Εθνικό και περισυλλογή ,για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την βαθμολογική συγκομιδή . ’Ολοι μιλούν ότι έπιασαν πάτο και ότι ξεκινά η ομάδα για την ανασύνταξη δυνάμεων και την αντεπίθεση διαρκείας. Αυτό είναι το σύνθημα στο τσαλί.

Παλικαρίσια νίκη για το Μάνδαλο το Σάββατο , που έπαιξε δυνατά, παθιασμένα  μέσα σε αθλητικά πλαίσια και απέδειξε σε όλους ότι είναι  και φέτος υπολογίσιμη δύναμη.

Γιάννη Γυριχίδη μπορεί το Σάββατο να ήσουν σε γάμο,όμως οι χειρονομίες και τα μηνύματα τα έστελνες  με τα δάχτυλα του χεριού σου σε μεγάλο παράγοντα  του Εθνικού  για την ήττα της ομάδας του .

Το δηλώνει  ο Γυριχίδης ανοιχτά,  ρητά και κατηγορηματικά.Ότι αυτήν τη στιγμή δεν θέλει να δουλέψει σε ομάδα, Γιαννάκη παρότι θέλεις να σε πιστέψω  εγώ κρατώ μικρό καλάθι.

Όνειρο θερινής νύχτας όσοι νόμιζαν ότι στον πάγκο  του Εθνικού θα υπήρχε αλλαγή , Αυτοί που το πίστεψαν αυτό ξέρουν πολύ λίγο  το  Γιαννιτσιώτικο ποδόσφαιρο.

Βράζει ο Εθνικός για την διαιτησία του Μαυρίδη , πολλά παράπονα σε καίρια σημεία του αγώνα.
Λεκτική επίθεση δέχτηκε μάλιστα ο αρχηδιαιτητής Καρακελίδης  που ήταν παρατηρητής διαιτησίας από την παλιά δόξα του Εθνικού Γιώργο Ξανθόπουλο.

Φίλε Δαμιανέ  έχω την πληροφορία και είναι έγκυρη ότι η βαθμολογία στον Μαυρίδη είναι πάρα πολύ καλή, σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου.

Τους έκλεψε τη νίκη λίγο πριν το φινάλε και το Μαυροβούνι δεν μπορεί να χωνέψει πως έχασε 2 βαθμούς στις καθυστερήσεις.

Έντονα τα συναισθήματα απογοήτευσης για τον πρόεδρο Τεο Δανιηλίδη , Τεο σε καταλαβαίνω  απόλυτα , άλλα μην στεναχωριέσαι τι να πούνε και άλλοι….

Είσαι άπαικτος Γαλάνη για το χάλι της ομάδας σου δηλώνεις ότι φταίνε άλλοι  ρε Γαλάνη κάτσε εσύ κάτω από τα δοκάρι για να δούμε τι θα κάνεις…

Πρωτιά για το Μελίσσι με 3 στα 3 και πρώτος σκόρερ ο Μαμμής που περνά 2η ποδοσφαιρική νιότη μπράβο παιδιά  εκεί στο Μελίσσι είναι σίγουρο ότι ο Θεοδόσης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας του.

Νέο προπονητή στην ομάδα του Π. Μυλοτόπου με τον Νίκο Παναγιιωτιδη να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο, Μεγάλο ρίσκο για το Νίκο , σε μια ομάδα που δείχνει ότι είναι ο αδύναμος κρίκος . Καλή επιτυχία Νίκο και καλή επιτυχία και παραμονή να σου ευχηθώ.