ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο Ερασιτέχνης Αρης «σφράγισε» την Γ’ Εθνική  


Πλέον είναι οριστικό, επίσημο και… επικυρωμένο από όλες τις πλευρές. Ο Αρης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ´ Εθνικής και ήδη έστειλε στην ΕΠΟ με φαξ τη σχετική αίτηση συμμετοχής στο εν λόγω πρωτάθλημα.
 
Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αρη, το απόγευμα της Δευτέρας (25/8), η οποία επικύρωσε τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί (και από την ΚΜΑ) ως τώρα και δρομολόγησε τις διαδικασίες.

Εκτός από το φαξ, που έχει την υπογραφή του προέδρου του ΑΣ, Χάρη Παπαγεωργίου, θα σταλεί την Τρίτη (25/8) στην ΕΠΟ και τα πρωτότυπα της αίτησης, μαζί με το αποδεικτικό της τράπεζας στην οποία πληρώθηκε το σχετικό παράβολο συμμετοχής των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Γ´ Εθνικής.
«Μείνετε στη Γ’ Εθνική και θα έχετε 10.000 κόσμο»
Γαλανός, Αρβανιτίδης και... αγωνία
Αποσύρθηκε από το Κύπελλο o Aρης, ολοταχώς για Γ´!
Το «παράθυρο» του Ειρηνοδικείου
Αρνητικός ο Ψηφίδης, ανοικτός ο Φωτιάδης
Διευκρινίσεις για τις ευθύνες στον Άρη
Προφορική συμφωνία με Ν’ Λουντούλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική ψηφοφορία που έγινε, όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν υπέρ της πρότασης για Γ´ Εθνική, ενώ ένα μέλος ψήφισε λευκό.

Παράλληλα, η Γ.Σ. επικύρωσε την προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για τον ορισμό νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Αρης, αποτελούμενη από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη και Τηλέμαχο Κλεώπα η οποία θα «τρέξει» τις διαδικασίες.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Κωνσταντίνο Ελευθεριάδη, Βασίλη Φουρλίγκα και Γιάννη Κουζούνια υπέβαλλε σήμερα εγγράφως την παραίτησή του».

Επιπλέον, η Γ.Σ. εξουσιοδότησε τον αντιπρόεδρο του ΑΣ Αρη, Όμηρο Φωτιάδη, να υπογράφει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχής στην Γ´ Εθνική. Τέλος, αποφασίστηκε να προταθεί στην επόμενη ΓΣ της ΠΑΕ Αρης η διαδικασία εκκαθάρισης.