Μπαξεβάνος: «Μεγάλη τιμή ο Ηρακλής»
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι πλέον ο νέος προπονητής του Ηρακλή και ο ίδιος εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση αυτή τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στην Football League. 
«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη που ήρθα σε αυτήν την ομάδα και θέλω φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Ηρακλή. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολλή δουλειά για να τα καταφέρουμε και στο τέλος της χρονιάς η ομάδα να είναι στην ανώτερη κατηγορία», ανέφερε. 

Για την εικόνα που έχει για την ομάδα: «Είχα εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια μέσω ίντερνετ. Είναι εδώ και ο Τάσος Κατσαμπής, χθες είχαμε αρκετή ώρα συζήτηση, ο χρόνος είναι λίγος, προέχει το ματς της Κυριακής. Βιάζομαι πιο πολύ από όλους, να περάσω πράγματα γρήγορα. Αυτό που είδα είναι ότι ο Ηρακλής έχει καλό υλικό. Είναι τελείως διαφορετική η Super League από τη Football League και τη Γ´ Εθνική. Είναι ένα πρωτάθλημα που στηρίζεται στη δύναμη, έχει ομάδες που τρέχουν και παίζουν με πάθος κόντρα στον Ηρακλή. Αυτό που θέλουμε να βάλουμε είναι τη σωστή τακτική σκέψη, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, κυρίως, ομάδες που όλοι θα κάθονται πίσω. Και πρέπει εσύ να δημιουργήσεις και διασπάσεις την άμυνά τους». 

Για το έμψυχο υλικό του Ηρακλή: «Δεν ξέρω ακόμη τα παιδιά. Σημαντικό είναι να έρθει και ο Τάι, η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Ακούω ότι από τη μέση και μπροστά υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν βοηθήσουν, δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηρακλής έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Είναι πράγματα που πρέπει να τα δω κι εγώ, θέλω το χρόνο μου, αλλά δεν ζητάω πίστωση». 

Για το αν αισθάνεται πίεση: «Είναι μια ευκαιρία και για μένα και για όποιον προπονητή βρεθεί σε αντίστοιχη θέση να κάνει κάτι καλό. Δεν αγχώνομαι από τον κόσμο, δεν είμαι άνθρωπος που τον λυγίζει η πίεση του κόσμου. Πιο πολύ πίεση και άγχος έχω για να περάσω γρήγορα αυτά που θέλω στους παίκτες μου».