Καλύτερος ο Αλμωπός νίκησε δίκαια τον Πιερικό με 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με ελάχιστες φάσεις και αυτές από τον Αλμωπό. Στο 2΄ όταν φάουλ του Χαρίση πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 24΄σουτ του γ. Ελευθεριάδη  που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πιερικού. Στο 40΄ο διαιτητής κλείνει τα μάτια και δεν δίνει πέναλτι όταν σε διαδοχικά σουτ παικτών του Αλμωπού η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυνόμενων 
Το β΄μέρος είχε περισσότερες φάσεις. Στο 50΄κόρνερ του Αλμωπού διώχνει τελευταία στιγμή ο Παπατολίκας. ΣΤΟ 60΄σέντρα του Κατσιαμήτα, η μπάλα γλύφει την έξω πλευρ΄του οριζόντιου δοκαριού.. Είναι ουσιαστικά και η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πιερικό. Στο 60΄μ εκτέλεση φάουλ από τον Γ. Ελευθεριάδη , αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 75΄καρφωτή κεφαλιά του Λ. Ελευθεριάδη , πετάγεται και αποκρούει σωτήρια ο  Παπατολίκας. Στο 77΄ο Θόρια βγάζει ωραία σέντρα από τα αριστερά , πετάγεται ο Mendy  και από κοντά κάνει το 1-0.
Πολύ μέτρια η διαιτησία
ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτσόπουλος (65΄Αναστασιάδης),Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης, Πετρίδης (55΄Πολύζος), Χαρίσης ( 55΄Παπαγεωργίου), Λ. Ελευθεριάδης, Μεντής , Θόρια (87΄Τσόλκας) ,Μendy.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Παπατολίκας , Κυριλίδης, Τολίκας, Κατσαμπάς Τουλκερίδης 85΄Ισοκοταρά) , Καραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (65΄Κουτρουμπής),Κωστίκος, Κρηστόπουλος , Παπαδόπουλος , Σαμανίδης(46΄Κουκούζλι)
πηγή:aridaia-gegonota