Απρόσμενη περιπέτεια με την υγεία του έχει ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Βασίλης Ασλανίδης, ο οποίος χθες Σάββατο μετά λιποθυμικό επεισόδιο κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα της ομάδας του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Έδεσσας για περαιτέρω εξετάσεις, ο Ασλανίδης μετά από εκτενείς εξετάσεις μεταφέρθηκε αργά το βράδυ στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου τελικώς χειρουργήθηκε για ανεύρυσμα αορτής.
Η πολύωρη εγχείρηση ήταν πετυχημένη,η κατάσταση του είναι σταθερή , το επόμενο 24ωρα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της υγείας του.
Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού και όχι μόνο , ταρακουνήθηκαν από το άκουσμα της είδησης αυτής.
Ομάδες όπως ο Αλμωπός, Αναγέννηση,Εθνικός, Μελίσσι και φυσικά ο Εδεσσαικόςκ.α. εξέδωσαν ανακοίνωση  και εκφράζουν  τις ευχές τους τους για γρήγορη ανάρρωση.
Σοκαρισμένοι και εμείς από την είδηση της περιπέτειας της υγείας του φίλου μας Βασίλη, του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδίας μας περαστικά, κράτα γερά αγωνιστή Βασίλη όπως έμαθες να αγωνίζεσαι με πάθος σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος τόσα χρόνια και γρήγορη ανάρρωση  και  επιστροφή σε αυτό που αγαπάς παθολογικά και είναι το ποδόσφαιρο.

Γ.Χατζηχρήστος- Γ.Μίγγας