Απάντηση σε σχόλια επωνύμων και ανωνύμων μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έβγαλε η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Σας την παραθέτουμε όπως μας ήρθε αυτούσια.
«Το τελευταίο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχει μπει στο στόχαστρο ορισμένων "ψευτοσωτήρων" οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν την "αλάνθαστη" άποψή τους μέσα από το Facebook, βρίζοντας, προσβάλλοντας και προκαλώντας σε παραίτηση ανθρώπους με γνωστό κοινωνικό, πολιτιστικό και επαγγελματικό έργο και προσφορά στην πόλη μας. 


Αφορμή για όλη αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά , η αγάπη των συμπολιτών μας και η ενασχόλησή τους (κοινώς "τρέλα") με την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας και αυτό εις βάρος της οικογένειάς τους, της εργασίας τους και της "τσέπης τους". 

 

Σε αντίθεση με αυτούς που έχουν μάθει να προσβάλουν ανθρώπους ανέξοδα μέσα από τα  Facebook ως κοινοί και τυπικοί χασομέρηδες, εμείς ξέρουμε μόνο να προβάλουμε νέους ανθρώπους μέσα από την ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό και όχι μόνο... 

 

Σε αντίθεση με αυτούς που έχουν μάθει να μοιράζουν <<λίστες ικανών ηγητόρων>> για την Αναγέννηση, γραμμένες στα χαρτάκια των Σούπερ μάρκετ... 

εμείς συνεχίζουμε τις επαφές με αξιοπρεπείς συμπολίτες μας που εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη τους στον σύλλογο μας και δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα που την διοικούν.

 

Σε αντίθεση με αυτούς που περιμένουν την Σταχτοπούτα τους να βρει το γοβάκι μέσα στο γήπεδο 

εμείς καταφέραμε να βάλουμε τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ στο κάδρο της Γ' Εθνικής χωρίς να περιμένουμε την σπίθα από την προ δεκαετίας στάχτη τους ...

 

Σε αντίθεση με αυτούς που προκαλούν τον Πρόεδρο να φύγει με την ομάδα που ο ίδιος ανιδιοτελώς έφερε στην πόλη μας όταν άλλοι του πρόσφεραν πολύ περισσότερα εμείς στοιχιζόμαστε δίπλα του και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια που προβάλλει την πόλη μας και τον αθλητικό πολιτισμό της. 

 

Όσο για την αγωνία τους ως προς την νομιμότητα του ΔΣ της Αναγέννησης ας “μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια”. Αλώστε πως θα μπορούσε να μην υφίσταται έχοντας μέσα στην Διοίκηση δύο καταξιωμένους νομικούς. 

 

Επίσης είναι χαρά μας που μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης, μας τιμούν πρόσωπα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία, τον ζήλο και την αγάπη που τους διακρίνει στην ενασχόλησή τους με τα κοινά και ειδικότερα στον τομέα του αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι οι δύο αυτοί Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι γυναίκες, γνωστές στην κοινωνία της πόλης μας για την αγάπη τους στα πολιτιστικά και στο ποδόσφαιρο. 

 

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι το ΔΣ της Αναγέννησης είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε κριτική από όπου και αν προέρχεται αρκεί να μην συνοδεύεται από ύβρεις και προσβολές σε οποιοδήποτε πρόσωπο του Συλλόγου». 

Εκ του ΔΣ της Αναγέννησης Γιαννιτσών.