Επιστροφή στις νίκες και στην 2η τιμητική θέση της βαθμολογία για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που κέρδισε με 1-0 την αξιόμαχη ομάδα του θερμαικου θέρμης.
Το παιχνίδι έγινε παρουσία και πάλι λιγοστών θεατών, η ομάδα της Αναγέννησης ευτιχισε να πάρει το χρυσό τρίποντο με σκορερ τον Σουκια στο 65', ο συγκεκριμένος πάικτης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει ως αλλαγή λίγο πριν) σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του το χρυσό τιμητικό τρίποντο, ένα τρίποντο που ήρθε μετά απο πολύ καιρό.
Καθοριστικό σημείο του αγώνα η δικαιολογημένη αποβολή με κόκκινη του  Μπεκιάρη που χτύπησε κλωτσιά εκτός φάσης τον Κεφαλά.

φάσεις και γκολ:
στο 10' σουτ του Κεφαλα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μαυροματίδης.
Στο 35' όμορφη ενέργεια απο Βουτσά αποκρούει ο πορτιέρο της Θέρμης νέο σουτ του Μουρικι αποκρουει και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων
Στο 42' αποβλήθηκε με κόκκινη απευθείας ο Μπεκιάρης για χτύπημα εκτός φάσης (κλοτσια)   στον Κεφαλά.
Στο στο 46' δυνατό σουτ του Μουρίκι η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
Στο 49' καλό σουτ του Μαυρομάτη άουτ.
στο 50' σουτ του Ευθυμιάδη άουτ.
στο 65' ο Σουκιας με όμορφο σουτ έγραψε το 1-0 λίγο  μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Συνθέσεις ομάδων
Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών(Μαβίδης): Τόλιος, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Ξανθόπουλος, Μουρίκι, Κεφαλάς (72′ Χατζηλιάδης), Βουτσιάς, Ευθυμιάδης (92′ Σαλονικίδης), Κωστάκης, Χατζής (63′ Σούκιας), Στεφανίδης.

Θερμαϊκός Θέρμης(Δουμος): Μαυροματίδης, Αγγελίδης, Αχαλινόπουλος (82′ Παχούμης), Τρόκας, Ράτζα, Μπαλίκτσης, Πασιάρδης (46′ Παπακωνσταντίνου), Χαραλαμπίδης (50′ Μπικιάρης Ν.), Μπικιάρης Ρ., Κράββαρης (71′ Μαλιώτας) και Μαυρομάτης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ