Χρειάστηκαν όμως οι φωνές της κερκίδας για να αφυπνίσουν του παίκτες, καθώς λίγο έλειψε να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό με το παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά.
Ο Αλμωπός ήταν καλύτερος , αλλά πολύ φλύαρος . Ο αντίπαλός του έπαιξε ανοικτά και πολύ κινητικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ , μόλις στο 3΄
Ο Κυριακίδης έπιασε δυνατό σουτ στην γωνία , αλλά ο τερματοφύλακας των Κυμινων Μπαϊμάκης απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε , κεφαλιά του Μουλα , αλλά πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Τρικαλινος.

Στο 23΄σέντρα ακριβείας του Κυριακίδη , δυνατή κεφαλιά του Τσαβάρι , σε καλή θέση ο τερματοφύλακας μπλοκάρει.
Στο 39΄μεγάλη ευκαιρία για τα Κύμινα , όταν ο Θοδωρίδης από το σημείο του πέναλτι σουτάρει συρτ΄ξυστά από το δοκάρι.
Στο 48΄γίνεται το 0-1 με τον Θεοδωρίδη. Από κει και πέρα ο Αλμωπός πιέζει ασφυκτικά . Στο 57΄σε μια επίθεση διαρκείας ο Καρτζιος ισοφαρίζει σε 1-1. 
 Στο 74΄από το ύψος της περιοχής ο Γ. Ελευθεριάδης εξαπολύει δυνατό σουτ και υποχρεώνει τον Μπαϊμάκη να πεταχτεί στην γωνία του και να αποκρούσει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτλείται και ο Μεντής με κεφαλιά κάνει το2-1 . 
Στο 85΄ο Λάζαρος Ελευθεριάδης μπαίνει επικίνδυνα στην αντίπαλη άμυνα και ανατρέπεται κοντά στην μικρή περιοχή. Ο Διαιτητής σφυρίζει αμέσως πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Τσαβάρι και κάνει το 3-1

Διαιτητής Σουλίδης ( Κοζάνης) μέτριος,  Δράγος (Φλώρινας ) εκτός τόπου και χρόνου, Δούμτσης (Φλώρινας) άριστος

Αλμωπος  Μένιος, Κυριακίδης ( 68΄Αργυρίου), Μούλας, Μεντί (75΄Ξόμπλιος), Σαμαρόπουλος , Ασλαμπάνογλου, Τσαβάρι (85΄Στογιάννης), Γ. Ελευθεριάδης, Κάρτζιος(68΄Νικολίτσας),   Μεντής , Λάζαρος Ελευθεριάδης

Ολυμπιακός   Κυμίνων: Μπαϊμάκης,Τοπαλίδης , Τρικαλινός,Τσακίρης, Μεσιάρης( 46΄Τσελεπής) ,Αυγέρος, Μαραντίδης, Ρακαβίνας, Θεοδωρίδης(50΄ Αμανατίδης) ,Καράμπελλας(75΄ Γιάντσος)    Κλαπής (78΄Γιανωτάκης)