Ακόμα μια προσθήκη πραγματοποίησε η ομάδα του F.C. Γιαννιτσά που απέκτησε τον 24 χρόνο μεσοαμυντικό Μπάμπη Ιορδανίδη. Ο ποδοσφαιριστής με θητεία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες, πάνω από 80 συμμετοχές σε Β´ και Γ´ εθνική, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των Γιαννιτσών όπου θα συνεχίσει την καριέρα του σε αυτήν.

Ο Ιορδανίδης που έχει δικαίωμα συμμετοχής και στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης, γεννήθηκε στις 15-7-1994, έχει ξαναπαίξει στην Πόλη για λίγο χρονικό διάστημα με την Αναγέννηση 8 συμμετοχές Β´ εθνική.από τότε όμως φόρεσε την φανέλα πολλών ομάδων Β´ και Γ´ εθνικής.

Ο Μπάμπης Ιορδάνιδης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από πολλές ομάδες όπως: Ηρακλή Κ20,Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών Β´εθνικη, Απόλλων Αρναίας, Φιλώτας, Πανελευσινιακός Β´ εθνική, Αλμωπός και Αγροτικός Αστέρας.

Η ομάδα του F.C.Γιαννιτσά τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της και του εύχεται καλή σεζόν, με την ομάδα μας, χωρίς τραυματισμούς με πίστη και θέληση στην δουλειά που ξέρει να κάνει και πολλές και καλές επιτυχίες με την ομάδα μας.