Αυτές είναι οι αλλαγές στη νέα Football League!
πολύ νερό στο κρασί της επιτέλους έβαλε η διοργανώτρια αρχή
Τι συμφώνησαν ΕΠΟ και Football League για τις αδειοδοτήσεις και το εξοδολόγιο των διαιτητών.

Ημέρα σημαντικών εξελίξεων ήταν η Τετάρτη για τη Football League, σε ότι αφορά τη διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα γράφει η mikriliga.com.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεννόηση της Ένωσης με την ΕΠΟ, συμφωνήθηκε να μην αφαιρούνται βαθμοί από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι ενώ αυτό βρίσκεται εξέλιξη, για περιπτώσεις αδειοδοτήεσων. Αντίθετα, θεσπίζονται πέντε στάδια που προβλέπουν τα ακόλουθα: επίπληξη στο πρώτο, πρόστιμο στα τρία επόμενα και αφαίρεση 3 βαθμών για την επόμενη σεζόν μαζί με περιορισμό μεταγραφών στο πέμπτο και τελευταίο.

Άλλη μια αλλαγή που θα υπάρξει, αφορά στο εξοδολόγιο των διαιτητών. Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε πως πέρα από το ποσό που θα δίνεται πριν τη σέντρα του αγώνα, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εξόφληση μέσα σε 48 ώρες μετά την τέλεση του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως τα παιχνίδια θα διεξάγονται κανονικά και σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξόφληση στο προβλεπόμενο διάστημα, τότε η ομάδα δεν θα ορίζεται στον επόμενο αγώνα της.