Αναλυτικά, το πρόγραμμα των Play offs, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Διοργανώτριας Αρχής, έχει ως εξής:

1η αγωνιστική -Κυριακή 2/6

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός
Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου
 

2η αγωνιστική -Τετάρτη 5/6

Παναιτωλικός - Ηρακλής
Ολυμπιακός Βόλου -  Νικη Βόλου
 

3η αγωνιστική-Κυριακή 9/6

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου
Νίκη Βόλου - Ηρακλής
 

4η αγωνιστική -Τετάρτη 12/6

Παναιτωλικός - Νικη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής
 

5η αγωνιστική -Κυριακή 16/6

Ηρακλής - Παναιτωλικός
Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου

 
6η αγωνιστική -Τετάρτη 19/6

Ολυμπιακός Βόλου - Παναιτωλικός
Ηρακλής - Νίκη Βόλου


Η βαθμολογία των ομάδων:

1. Παναιτωλικός    1
2. Ολυμπιακός Β.   1
3. Ηρακλής           1
4. Νίκη Βόλου       0

 
Αναφορικά με την επικύρωση της βαθμολογίας από την 8η θέση και κάτω, θα γίνει όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους φακέλους των ύποπτων παιχνιδιών που έχει στείλει η ΟΥΕΦΑ.


Καταδίκη για τα κρούσματα!


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, η διοργανώτρια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων καταδικάζει τα... κρούσματα της τελευταίας αγωνιστικης.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, προέβη σε μερική επικύρωση , του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013 ως εξής: ...

Προβιβάζονται απευθείας οι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ.

Στους αγώνες των  play- off θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937,  ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με βαθμολογία 1-1-1-0 αντίστοιχα.

Η  ετήσια Γ. Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ -  FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ  θα διεξαχθεί την Τετάρτη 03-07-2013.

Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ -  FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ καταδικάζει γεγονότα βίας που οδηγούν σε διακοπές αγώνων και έκρυθμες καταστάσεις όπως  την τελευταία αγωνιστική που πλήττουν το κύρος του θεσμού και λειτουργούν αποτρεπτικά  στην προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα. Υπήρξε δέσμευση από τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα play-off ότι θα προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τέλος  όπως ενισχύσει το Ραδιομαραθώνιο της UNICEF που διεξάγεται σήμερα για τον εμβολιασμό των παιδιών».