Ίσως την Τετάρτη (12/9) η κλήρωση...

 Κάτι σαν τη... δίαιτα, που θα ξεκινήσει από... Δευτέρα, μοιάζει η φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 6 του μήνα, ανεπίσημα, πήρε παράταση για τις 11 του Σεπτέμβρη, κάτι που έγινε γνωστό και μέσω ανακοίνωσης της διοργανώτριας την περασμένη Τρίτη.
 
Όπως φαίνεται πάντως ούτε την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει τελικά, καθώς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζονται οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής, αφού άπαντες περιμένουν την επιστροφή του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, από τη Ρίγα, ο οποίος μετέβη με την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με τη Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.
 
Το νέο... σενάριο κάνει λόγο για μια ημέρα μετά, για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις δύο το μεσημέρι.
 

Σφακιανάκης: Δύσκολα, αν δεν υπάρξει νομικό υπόβαθρο
 
Για την υπόθεση Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», ο αντιπρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.
 
«Έχουμε πλέον φορτωθεί πολλές ευθύνες με βασική το θέμα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Αν μας διασφαλίσει η ΕΠΟ το νομικό υπόβαθρο για την υπόθεση των τριών, τότε εμείς θα συγκαλέσουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Αν δεν βρει νομικό υπόβαθρο, θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Football League.
 
Ενώ απεθύνθηκε και στους φίλους του Ηρακλή, ζητώντας τους να κάνουν λίγη υπομονή: «Εγώ στην πρώτη μου ανακοίνωση όταν ξεκίνησε η όλη υπόθεση, είχα ζητήσει νομικό υπόβαθρο. Θα πρέπει όμως να μου πουν οι φίλοι του Ηρακλή, πώς μία αδικία στην ομάδα τους γίνεται να δικαιωθεί με μία ακόμη ενδεχόμενη αδικία (αν δεν γίνουν οι απαραίτητες ανέργειες); Ας δείξουν δύο μέρες ακόμη μία ανοχή και να ξέρουν ότι θα μετακινηθούν εκεί που πρέπει, χωρίς παράπλευρες δράσεις».