Ολοκληρώθηκε Δ.Σ της Football League με θέμα την εκλογή νέου πρόεδρου. Οι δύο υποψήφιοι για την θέση ήταν ο Σπύρος Καλογιάννης και ο Ανδρεάς Πάτσης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 20 ψήφοι υπέρ του Σπύρου Καλογιάννη και μόλις ένας υπέρ του πρόεδρου της Νίκης Βόλου. Ψήφισαν οι 16 από τις 18 ΠΑΕ της Football League (απουσίαζαν ΑΕΛ και Βύζας), καθώς και τέσσερις εκπρόσωποι της Football League2 (Γλυφάδα, Αιγινιακός, Απόλλων Καλαμαριάς και Ρούβας).
 
Όπως έγινε γνωστό, η κλήρωση πρωταθλήματος θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 11/9 στις 16.00, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το μέρος.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια:
 
"Πρόεδρος της Football League-Football League 2 επανεξελέγη ο κ. Σπύρος
 Καλογιάννης. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ. Στ. Σφακιανάκης και Π. Θεοδωρίδης.

Στη Γενική Συνέλευση του 1ου Ομίλου της Football League 2, για την ανάδειξη δυο μελών στο Δ.Σ. και δυο στη Γ. Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εξελέγησαν οι κ.κ. Ευάγγελος Ασλανίδης (ΠΑΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) και Εμμανουήλ Αναστασάκης(ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ – ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ). Στην αντίστοιχη Γενική Συνέλευση του 2ου Ομίλου της εκλέχθηκαν οι κ.κ. Γ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ(ΠΑΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑTAMΩΝΑ) και Στ. ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ (ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ).

Η κλήρωση του πρωταθλήματος του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FΟΟTBALL LEAGUE θα γίνει την Τρίτη 11/9/2012 και ώρα 16:00".