Αισίως πιάσαμε Σεπτέμβρη και ακόμα παραμένει άγνωστο πόσες και ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν το παζλ του φετινού πρωταθλήματος της Football League. Εν αναμονή της αναδιάρθρωσης λοιπόν, εκκρεμεί μετά από το… πινγκ πονγκ Σούπερ Λίγκας και διοργανώτριας, για το τι θα γίνει με Ηρακλή Βόλο και Καβάλα και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν, μια συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΟ και των δύο λιγκών για να παρθεί μια οριστική απόφαση, προκειμένου να «τρέξουν» κάποια πράγματα και να ξεκινήσει εντέλει το πρωτάθλημα.
 
Πρώτα από όλα, πρέπει να πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια έχει αποφασίσει να γίνει την προσεχή Πέμπτη 6 του μήνα και αναμένεται εντός της ημέρας και η επίσημη ανακοίνωση. Η απόφαση δείχνει ειλημμένη, αφού όπως τόνιζαν στην Θεμιστοκλέους θα περιμένουν μέχρι την Τρίτη να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τις εμπλεκόμενες πλευρές, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συνάντηση, η κλήρωση θα γίνει κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι το… παράθυρο για να μπουν οι τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα κλείνει!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις για την συμμετοχή των τριών ομάδων στο πρωτάθλημα. Με τους λόγους να είναι κυρίως οικονομικοί, αλλά και για λόγους ανταγωνισμού. Ήδη αρκετές ΠΑΕ έχουν τοποθετηθεί είτε με ανακοινώσεις, είτε με επιστολές στον πρόεδρο της Λίγκας κ. Καλογιάννη, εκφράζοντας την αντίθεση τους σε περίπτωση που Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου, πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ν.ΜΑΡΚΑΤΟΣ www.mikriliga.com