Συγκεκριμένα τα σενάρια θέλουν τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα να αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στη Football League, κάτι που απορρέει από δηλώσεις περί αποκατάστασης αδικίας, μέχρι από προεκλογικές εξαγγελίες των υποψηφίων προέδρων…

Πως θα γίνει αυτό; Αν οι ομάδες αυξηθούν σε 21, κάτι που πάντως, έδειξε να προβληματίζει τους παράγοντες της Football League.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Αγροτικού Αστέρα του Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ρώτησε τον Σπύρο Καλογιάννη: “Ποιοί είναι αυτοί που πάνε να αναστήσουν τους… πεθαμένους και θέλουν να τους βάλουν να παίξουν στην κατηγορία;”.

Το θέμα επεκτάθηκε το θέμα και άλλοι παράγοντες εξέφρασαν την άρνησή τους στο να συμβεί αυτό και φυσικά να εφαρμοστεί το σενάριο που υπάρχει. Ο πρόεδρος της μικρής λίγκας Σπύρος Καλογιάννης είπε προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα: “Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αν τεθεί θα ενημερωθείτε”. Οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση από την Ομοσπονδία να θέσει τέτοιο θέμα στη Football League για δύο λόγους.

Ο πρώτος διότι το θέμα ακόμη βρίσκεται σε επίπεδο συζητήσεων, παρά τα νομικά κολλήματα που αντιμετωπίζει.

O δεύτερος ότι ακόμα δεν έχει… καλλιεργηθεί το έδαφος με τις ομάδες της Football League. Όλα είναι θέμα… διαπραγμάτευσης.


Πηγή: soccerplus