Με κοινό μέτωπο Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών (δύο δικηγόρους η αθηναϊκή ομάδα και τρεις οι Ευβοιώτες) προσπαθούσαν να εξηγήσουν στον δικαστή ότι κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το κατηγορητήριο που συντάχτηκε προς τις δύο ομάδες για το μεταξύ τους παιχνίδι!

Μάλιστα, όταν ζητήθηκε από τον έμπειρο πορτιέρο του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάση Τόλιο να μιλήσει στον δικαστή για τις κατηγορίες που του προσάπτουν, τόνισε με απορία: "Έχω δεχθεί 23 τέρματα στο πρωτάθλημα, όποτε θα έρθω άλλες 22 φορές εδώ!" Από την άλλη ο στόπερ των "πράσινων", Κώστας Γιώτας δήλωσε: "Εξηγήστε μου το λόγο που βρίσκομαι εδώ;". Στη συνέχεια μίλησε και ως μάρτυρας υπεράσπισης ένας άλλος παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών, ο Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος είπε: "Σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω το ποδόσφαιρο, γιατί κάθε φορά θα φοβάμαι να κάνω λάθος και στη συνέχεια μη με κλείσουν στη φυλακή!".

Από τη μεριά της Καλλιθέας, μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης, με τον έμπειρο στόπερ να δηλώνει: "Έχω κάνει κι εγώ λάθη στο παρελθόν τα οποία είναι στα πλαίσια του ποδοσφαίρου. Ύστερα αν δεν γίνουν λάθη πως θα μπουν γκολ..."

Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η ακροαματική διαδικασία! Η απόφαση του δικαστή θα γίνει γνωστή την Παρασκευή...