Νίκη με ελπίδες για είσοδο στην εξάδα για τους αγώνες μπαράζ, πέτυχε η Καλλιθέα που επιβλήθηκε με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών.
Στο 10΄ ο Μιχαλόπουλος έκανε το ξαφνικό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Τόλιου και κατέληξε το βάθος της εστίας του, ενώ στο 37΄ο Γκότοβος υπέπεσε σε ολέθριο λάθος μαζί με τον Γιώτα, η μπάλα κατέληξε στον Ντιαλό που παρακολουθούσε τη φάση, ο οποίος με πλασέ από κοντά πέτυχε το 2-0.
Η αποβολή του Καλτσά, στο 63΄, έδωσε πλεονέκτημα στην ομάδα της Εύβοιας, η οποία είχε αριθμητική υπεροχή, την οποία κατάφερε να αξιοποιήσει στο 68΄, όταν ο Τσοκάνης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Μιχαλόγλου (Πέλλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρουσσάκης, Καλτσάς, Ντιαλό, Αρκούδας, Τακίδης - Αλεξάντροβιτς, Σέγκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 63´ Καλτσάς - 79´ Αλεξάντροβιτς.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος (88´ Βιδάλης), Αρκούδας, Κατσίκης, Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσσάκης, Ντιαλό (42´ λ.τ Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (73´ λ.τ Πρίπου), Μουσταφίδης.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Γιώτας, Ρεπετσάς (85´ Ποκόνγκ), Γανωτής (64´ Τσοκάνης), Δελήμπασης, Γκοτοβός (75´ Σανόκο), Σέγκος, Μπακομήτρος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.