Η πρόταση της Λίγκας σε NOVA και η στάση αναμονής του καναλιού
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά η Super League θα κάνει πρόταση με άλλα οικονομικά δεδομένα από αυτά που προτείνει η NOVA αλλά υπάρχει σιγουριά και αισιοδοξία πως οι 2 πλευρές θα τα βρουν.

 Η πρόταση της Λίγκας σε NOVA και η στάση αναμονής του καναλιού
 


Η Λίγκα θα στείλει εγγράφως την αντιπρότασή της που όμως δεν θα είναι στα ίδια λεφτά με αυτά που προτείνει η NOVA. Η... απόσταση πάντως δεν προκύπτει να είναι μεγάλη ως προς το ποσό που θέλουν τα δύο εμπλεκόμενα μέρη στην διαπραγμάτευση για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως το συνδρομητικό προσέφερε 30 εκατ. ευρώ για 15 ομάδες και εφόσον βέβαια ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει άλλα εξαγωνιστικά θέματα που θα επιφέρουν προβλήματα ως προς την παραμονή του στην κατηγορία. Το Gazzetta.gr είχε αποκαλύψει άλλωστε την επιστολή της συνδρομητικής τηλεόρασης που αναδιαμόρφωνε τους οικονομικούς όρους αν οι «πράσινοι» αποχωρήσουν από την Λίγκα.
 
Αυτό που βγαίνει πάντως από πλευράς των ομάδων της Super League είναι πίστη και αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν και πως η κεντρική διαχείριση θα συνεχίσει να υπάρχει. Προς το παρόν το συνδρομητικό κανάλι κρατάει στάση αναμονής.