Εντός των επόμενων μηνών θα παρθεί η τελική απόφαση για την ανέγερση του νέου γηπέδου του «Δικέφαλου».

Αυτό υποστήριξε ο Μάκης Γκαγκάτσης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου, όπου αποφασίστηκε και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη, κατά 15 εκατομμύρια ευρώ, ούτως ώστε να καλυφθεί η ζημιά από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απάντησε σε ερωτήσεις για το νέο γήπεδο, υποστηρίζοντας: «Το θέμα του γηπέδου είναι σε αυτά που μας απασχολούν και συνεχίζουμε και μελετάμε. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Καυτατζόγλειο. Στους επόμενους 4-5 μήνες θα πρέπει να έχουμε αποφασίσει αν θα χρειαστεί να συμβεί αυτό. Για την ώρα δε μας απασχολεί το θέμα του μουσείου, το οποίο ίσως θα μπορούσε να γίνει στο νέο γήπεδο».

Παράλληλα, απάντησε και σε ερώτηση για την μετοχική σύνθεση της εταιρείας «Dimera» και το ομολογιακό δάνειο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως μόνο μέλη της οικογένειας του μεγαλομετόχου αποτελούν την σύνθεση της εταιρείας.

Όπως υποστήριξε, ο λόγος που έγινε η ταμειακή διευκόλυνση από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη ήταν τεχνικοί και μπορεί να μετοχοποιηθεί ανά πάσα στιγμή μέχρι το 2021, όταν και λήγει το ομολογιακό δάνειο.