Πέντε νέες προσθήκες ταλαντούχων παικτών πραγματοποίησε ο υπέρ-δραστήριος μεταγραφικά ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ μετά από τα ηχηρά ονόματα που ανακοίνωσε, πρόσθεσε στο ρόστερ του άλλους 5 νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, με το ποδοσφαιρικό μέλλον να τους ανήκει, ποδοσφαιριστές που έχουν δυνατότητα να έχουν λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα μια που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους.
Πιο συγκεκριμένα απόκτησε τους: Ραφαήλ Ζαμίδη, 19 ετών,  μέσο που ξεκινησε ποδοσφαιρικά από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και έχει στεφθεί πολλές φορές πρωταθλητής με την συγκεκριμένη ομάδα και στον νομό Πέλλας και στην Θεσσαλονίκη, βασικό μέλος των μεικτών ομάδων Πέλλας, ο οποίος αγωνίστηκε μετά την Ακαδημία, στον Εθνικό Γιαννιτσών και από ένα εξάμηνο στην ΠΑΕ Λαρίσα Κ20, Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Καλής.

Δήμο Καλπακίδη από τον ΠΑΟΚ Δαμιανού, ένα παιδί που ξεχώρισε πέρσι, 18 ετών  ηταν  μέλος της μεικτής Πέλλας και αγωνίστηκε επίσης Ν. Μυλότοπο, Φίλιππο Γ., και Καρυωτισσα
Φώτη Τσιλογλανίδη ξεκίνησε απά την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και τα 2 τελευταια χρόνια επαιξε στο Μάνδαλο. επίσης πολύ ταλαντούχο παιδί,
Λεωνίδα Λεοντιάδη, τερματοφύλακα από το Μάνδαλο που έχει αγωνιστεί στην Καλή, το Μάνδαλο και στην Κ20 του ΟΦΗ
και τον Παύλο Σταυρίδη (2-8-1999), δεξί μπακ που ξεκίνησε απο Ηρακλή, και έχει αγωνιστεί σε Άρη Θεσσαλονικης, Βέροια και Μακεδονικό.

Η ομάδα έχει κλείσει τον κύριο όγκο των μεταγραφών για την φετινη περίοδο, όμως το "κερασάκι" στην τούρτα πάντα μπαίνει τελευταίο , έτσι ακόμα 3 ηχηρότατες μεταγραφές αναμένονται μέχρι τέλος του μήνα.