Ασταμάτητος μεταγραφικά, ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, προχώρησε σε ακόμα μια μεγάλη  μεταγραφή, με μοναδικό σκοπό την περεταίρω ενίσχυση του ρόστερ του. 
Η νέα μεταγραφή ακούει στο όνομα του Νίκου Ζούρκου, ενός παίκτη με 200 περιπου συμμετοχές στην Β΄εθνική κατηγορία.
Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο χαφ γνωστοποίει σήμερα ο  ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που απέσπασε την υπογραφή ενός αξιόλογου παίκτη, του Νίκου Ζούρκου, που απετελούσε στόχο πολλών ομάδων.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1989, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται αναφισβητητα για μια μεγάλη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη ομάδα των Γιαννιτσών στην Γ΄εθνική.
Ο Νίκος Ζούρκος αγωνίζοταν από το 2012 στον Αιγινιακό, ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν τα Λευκάδια, Νάουσα και στην  Γερνανία και έχει μια ομολογουμένως πολύ καλή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια με γεμάτες σεζόν, μετέχοντας σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Ο Ζούρκος είχε  συμπληρώσει έξι σεζόν στην ομάδα της βόρειας Πιερίας και είχε καταγράψει 173 συμμετοχές με τον Αιγινιακό.
Ο 29χρονος χαφ αναφισβητητα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εν ενεργεία Β΄εθνικης και η μεταγραφή του στην ομάδα των Γιαννιτσών, αποτελεί μια πάρα πολύ καλή λύση στα χέρια του Δ. Τομπάζη, την οποία θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τον καλοσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.