Φτωχότερος είναι ο αθλητισμός των Γιαννιτσών , καθώς έφυγε από την ζωή μια μεγάλη διοικητικη μορφή της πόλης, ο τεως πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Κωστας Ιωσηφίδης.
Τον κ. Κώστα Ιωσηφίδη προσωπικά τον ήξερα ελάχιστα, μια που ήμουν πολύ μικρος ηλικιακα τα χρόνια της θητείας του  (τότε ξεκινούσα δημοσιογραφικά) άλλα αξιζει τον κόπο να πω 2 λόγια για έναν άνθωπο που πρόσφερε στην Πόλη μας.
Ο κ.  Κώστας Ιωσηφίδης συμπολίτης μας που μετανάστευσε στην Αυστραλία  και πέτυχε επαγγελματικά γύρισε στην πόλη και ανέλαβε διοικητικά την Αναγεννηση Γιαννιτσών, κατά την θητεία του η ομάδα ανεβηκε "τρενο" από την Δ εθνική,  στην Γ´ και από την Γ´ εθνικη στην Β´ , χτυπώντας και την πόρτα της Α που σε λεπτομέρειες έχασε την άνοδο. Κατά την θητεία του η ομάδα κατεκτησε το κυπέλο ερασιτεχνων Ελλάδος,  με ασύλληπτη πορεία , ενώ καθιερωθηκε στην συνείδηση όλων ως μιας μεγάλης επαρχιακής ομάδος.
Αυτός ο ευεργέτης του ποδοσφαιρου της Πόλης που ξόδεψε χρόνο και χρήμα γιατί αγαπούσε την πόλη του έφυγε απο την ομάδα πικραμένος, απο την αχαριστια κάποιων, όμως πάντα ρωτουσε και ενδιαφεροταν γιαυτην.
Εγω προσωπικά και  οι matiespellas.gr   αισθάνονται την ανάγκη  να εκφράσουμε την θλίψη μας για τον χαμό του και ευχόμαστε   στους οικείους του κουράγιο.
Καλό παράδεισο  μεγάλε πρόεδρε καλό παράδεισο ΚΩΣΤΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ..

Γ. Χατζηχρηστος