Ακόμα μια πολύ σημαντική ενίσχυση στην θέση νούμερο ένα (τερματοφύλακα) έκανε ο νεοφώτιστος Α.Σ. Γιαννιτσά για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πρόκειται για την απόκτηση του νεαρού και εξαιρετικού τερματοφύλακα Γιώργου Κύρου, που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟ Κουφαλίων.
Ο συγκεκριμένος πορτιέρο που γεννήθηκε στις 1/7/1993 κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Γ’ εθνικής με γεμάτες αγωνιστικές χρονιές. Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του οι ομάδες Ν. Αγκαθιάς, Αλεξάνδρεια (Δ’ εθνική), Νάουσα (Γ’ εθνική),Μακροχώρι(Γ’ εθνική) Αιγινιακός, Αριστοτέλη Καταχά και στα Κουφάλια 2 χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε δήλωσε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στην ομάδα, και ότι είναι πρόκληση γι´ αυτόν να παίξει σε μια μεγάλη πόλη και μια νέα ομάδα που διψάει για καλό ποδόσφαιρο και διακρίσεις, ενώ υπόσχεται τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Η ομάδα αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει 5 παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος ένα πολύ μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.